برگزاری طرح نشاط معنوی در بقاع متبرکه لرستان
![معاون فرهنگی اوقاف لرستان](/Original/1396/04/07/IMG16211119.png)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت الاسلام محمد جواد عباس زاده، معاون فرهنگی اوقاف لرستان، عصر امروز در نشست مشترک اوقاف و امور خیریه با حوزه علمیه خواهران لرستان گفت: حضور مبلغان در جامعه و در بقاع متبرکه فرصتی مناسب برای ترویج فرهنگ وقف است.
وی افزود: فعالیت تبلیغی مبلغان در بقاع متبرکه با محوریت و هدایت نیت واقفان به سمت نیازهای جامعه صورت می گیرد.
معاون فرهنگی اوقاف لرستان در ادامه به آغاز اوقات فراغت جوانان و نوجوانان اشاره و عنوان کرد: طرح اوقات فراغت با عنوان نشاط معنوی در بقاع متبرکه و با محوریت برنامه های دینی، فرهنگی و ورزشی برگزار می شود.
وی از اعزام مبلغان به بقاع متبرکه خبر داد و گفت: در اجرای طرح فراغتی ویژه نسل جوان و نوجوان با رویکرد اعتقادی و معرفتی خواهند داشت.
حجت الاسلام عباس زاده گفت: طرح «مبلغ بومی» از دیگر برنامه های تبلیغی است که در برخی از بقاع متبرکه برگزار می شود و در این طرح خواهران و برادران مبلغ در راستای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف، گسترش فرهنگ وقف، آموزش و ترویج فرهنگ قرآنی فعالیت دارند.
وی در پایان به انعقاد تفاهم نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف لرستان اشاره و عنوان کرد: انعقاد این تفاهم نامه امری مهم در جذب حداکثری نوجوانان و جوانان به برنامه های قرآنی می شود./9451//۳۰۳/خ