۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۵
کد خبر: ۵۶۶۱۶۸

چند خبر کوتاه از آذربایجان‌شرقی

قول مساعد شهردار تبریز به هنرمندان، برپایی بازارچه خیریه رمضان در تبریز و جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر زندان های استان از مهم‌ترین اخبار کوتاه آذربایجان‌شرقی است.
اخبار کوتاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، مستند "با من حرف بزن" به تهیه کنندگی ناهید سعادتی از صداو سیمای مرکز آذربایجان شرقی به بخش مسابقه اتحاديه راديو و تلويزيون‌هاي آسيا و اقيانوسيه ABU  راه یافته است.

"بامن حرف بزن" در بخش محیط زیست این جشنواره بین المللی و در راستای تاکید بر شعار سازمان بهداشت جهانی برای مبارزه با افسردگی در قالب CSA و با محوریت علل بروز افسردگی تهیه شده است. ناهید سعادتی تهیه کننده و نویسنده وهاله فرشاد و لطیف نقی­وند گوینده این مستند است.

گفتنی است، مسابقه اتحاديه راديو و تلويزيون‌هاي آسيا و اقيانوسيه ABU از معتبرترين رقابت ها در صنعت راديو و تلويزيون در منطقه آسيا و اقيانوسيه است و سالانه تولیدات کشورهای عضو این اتحادیه با هم به رقابت می پردازند.

شهرداری در کنار هنرمندان خواهد بود

ایرج شهین باهر، شهردار تبریز در پایان اجرای نمایش "تولدی بر مرگ" طی سخنانی اظهار داشت: حوزه فرهنگ و هنر تبریز درحال پوست اندازی و گذار است لذا تا عبور از این وضعیت، شهرداری تا حد امکان درخدمت اهالی فرهنگ و هنر خواهد بود.

وی با بیان اینکه درطول تاریخ همواره افرادی برای عبور از وضعیت گذار هزینه داده اند افزود: شهرداری تبریز تلاش می کند هزینه های گذار از این مرحله را برای هنرمندان کاهش دهد.

شهین باهر در عین حال با تاکید بر اینکه فرهنگ و هنر برای اعتلای خود نیازمند حمایت عموم مردم است گفت: امیدواریم با عبور از وضعیت فعلی، حضور شهروندان در عرصه های فرهنگی و هنری به پشتوانه ی دائمی این بخش در کهن شهر تبریز تبدیل شود.

شهردار تبریز، نیاز اساسی امروز جامعه را نشاط و شادابی به همراه فرهنگ سازی و اعتلای رفتار شهروندی دانست و تصریح کرد: عموم مردم ما به دلایل مختلف همچون مشکلات اقتصادی، گرفتاری های روزمره و نیز عدم اطلاع رسانی، از برنامه های فرهنگی و هنری اطلاع زیادی ندارند.

بازارچه خیریه رمضان در پارک ائل گلی تبریز دایر می شود

یونس فاتح، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه بازارچه خیریه رمضان برای معرفی تولیدات مددجویان خودکفا شده این نهاد در پارک ائل گلی تبریز دایر می شود، افزود: این بازارچه از 5 تا 18 خرداد به مدت دو هفته و در 30 غرفه برپا می شود.

وی با بیان اینکه 30 طرح خودکفایی در این بازارچه شرکت خواهند کرد، افزود: پوشاک، پرورش گل، کفش، عرقیات گیاهی، لوازم التحریر، ظروف آشپزخانه و... از جمله طرح هایی هستند که در این بازارچه برای فروش به نمایش گذاشته خواهند شد.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان آذربایجان شرقی با دعوت از مردم برای بازدید از بازارچه خیریه، گفت: بازارچه اشتغال با رویکرد عرضه و فروش تولیدات مددجویان خودکفا شده در رده مشاغل خرد و خانگی برپا می شود.

فاتح با تاکید به اینکه اشتغال زایی برای مددجویان می تواند آن‌ها را به نیروهای مولد و کارآفرین تبدیل کند، بیان کرد: اشتغال پایدار مددجویان زمینه ساز توانمندی خانوارهای تحت حمایت است و سبب خروج آن‌ها از چرخه حمایتی کمیته امداد می شود.

نماز مهمترین برنامه فرهنگی زندان های آذربایجان شرقی است

خشایار جمشیدی، مدیرکل زندان های آذربایجان شرقی در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر زندان های استان، با تاکید بر ضرورت اجرای این فریضه و سنت حسنه در زندان ها، اظهار کرد: اگر مقوله امر به معروف و نهی از منکر درست اجرا شود، بدون تردید نظام اداری از هر لحاظ ارتقا پیدا خواهد کرد.

وی، احیای امر به معروف و نهی از منکر را مساوی با قدم برداشتن در راستای ترویج احکام الهی و مکتب اهل بیت (ع ) دانست و افزود: ابتدا باید معروفات و منکرات را شناسایی کرد و در راستای توسعه معروفات و حذف منکرات رفتارهای عملی از خود نشان داد و البته شیوه عملی امر به معروف و نهی از منکر باید حساب شده باشد، چون اگر فلسفه امر به معروف مشخص نباشد، نتیجه ای نخواهد داشت.

جمشیدی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر باید در یک فضای صمیمی اجرا شود، گفت: امر به معروف و نهی از منکر شرایط و ویژگی هایی دارد که رعایت آنها ضروری است. تندخویی نه تنها در امر به معروف و نهی از منکر سازنده نیست، بلکه ویرانگر نیز است./935/پ204/ب1

ارسال نظرات