لزوم تعامل و هماهنگی کامل بین نهادها در اجرای برنامه های فرهنگی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ایلام، حجت الاسلام والمسلمین محمدنقی لطفی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، امروز در جلسه امروز شورای فرهنگ عمومی استان ایلام اظهار داشت: باید در مسائل فرهنگی تعامل جدی بین دستگاه ها و نهادهای استان باشد.
وی افزود: کارها و برنامه های متنوع فرهنگی از وظایف همه نهادها است که باید در اجرای آن کوشا باشند.
امام جمعه ایلام خاطرنشان کرد: شعار مهم و راهبردی مقام معظم رهبری در ابتدای سال گره گشای مشکلات اقتصادی است که باید در مسیر عملی و اجرایی شدن آن گام بر داریم.
حجت الاسلام والمسلمین لطفی بیان کرد: دشمنان امروزه وارد عرصه جنگ ارزی شده اند و در تلاش هستند تا اقتصاد ایران را فلج و ضعیف کنند تا از این طریق نظام اسلامی را مورد هدف قرار بدهند.
وی ادامه داد: حمایت و خرید کالای ایرانی باید به عنوان یک تکلیف تلقی شود و آحاد مردم جامعه به این مساله متعصب باشند.
نماینده ولی فقیه در استان ایلام با بیان اینکه باید مسؤولان از خود شروع کرده و در مسیر این شعار حرکت کنند، گفت: نباید حمایت از کالای ایرانی در حد شعار باشد بلکه باید افزون بر اینکه خود ملتزم به این شعار باشیم دیگران را نیز تشویق کنیم.
این مدرس حوزه تاکید کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان که ماه پرورش روح و نزدیک شدن به خالق یکتا است باید همه خود را اماده این ضیافت بزرگ و آسمانی کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین لطفی در پایان ابراز داشت: اجرای برنامه های متنوع فرهنگی در ماه رمضان باید در دستور کار نهادها قرار داشته باشد تا مردم بتوانند بهره بیشتری از این سفره پهناور الهی بگیرند./۸۷۹/پ203/ب1