۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۲
کد خبر: ۵۶۳۳۸۰
رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تبیین کرد؛

راهبردهای تبلیغی در مواجهه با فرصت ها و تهدیدهای انقلاب اسلامی و رسانه

رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: انقلاب رسانه ای همچون انقلاب اسلامی جهان را تحت تأثیر قرار داده و مناسبات جهانی را برهم زده است.
حجت الاسلام مسعودی- جشنواره تبلیغ مطهر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام محمدمهدی مسعودی در اختتامیه چهارمین جشنواره «تبلیغ مطهر» که پیش از ظهر امروز در دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، انقلاب اسلامی و انقلاب رسانه ای را دو اتفاق مهم، تحول ساز و تأثیرگذار بر معادلات بین المللی در نیم قرن اخیر دانست و ابراز کرد: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) همه مدل ها و برنامه ها در عرصه های تمدنی، سیاسی و فرهنگی را در سطح جهانی دستخوش تغییر کرد.

وی افزود: بنابر درک و برداشت ما، می توان ادعا کرد که انقلاب رسانه ای هم چون انقلاب اسلامی جهان را تحت تأثیر قرار داده و مناسبات جهانی را برهم زده است. 

رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان این که انقلاب اسلامی و انقلاب رسانه ای فرصت ها و تهدیدهای گوناگونی را در برابر ما قرار داده اند، گفت: انقلاب اسلامی فرصت های بسیار خوبی را برای بهره برداری و ایجاد دستاوردهای داخلی و بین المللی به ویژه در ارتباط با ملت های مسلمان و مظلوم ایجاد کرده و انقلاب رسانه ای نیز با تأثیرگذاری ویژه خود و با فراهم آوردن بستر مناسب برای انتقال پیام ها و داده های معرفتی، فرصت آفرین بوده است.

حجت الاسلام مسعودی در توضیح تهدیدهای ناشی از انقلاب اسلامی عنوان کرد: ما پس از انقلاب اسلامی نتوانستیم آن چنان که شایسته است نسبت به نیازها و انتظارات داخلی و بین المللی پاسخگو باشیم و حوزه های علمیه، دانشگاه ها و مراکز علمی و فرهنگی ما نتوانستند افراد مورد نیاز در عرصه های مختلف از جمله دانشی و مدیریتی را تربیت و معرفی کنند و در این زمینه کمبودهایی جدی احساس می شود.

وی ادامه داد: در مورد انقلاب رسانه ای تهدیدهای ویژه ای ناشی از بهره برداری نادرست از آن در حوزه های مختلف به وجود آمده که بخشی از این تهدیدها متوجه جامعه ما نیز هست.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در بخش دوم سخنان خود به تبیین راهبردهای ممکن مبلّغان و دست اندرکاران عرصه تبلیغ در مواجهه با فرصت ها و تهدیدهای انقلاب اسلامی و انقلاب رسانه ای پرداخت و اظهار کرد: یکی از ارزش های مهم روحانیت، بهره مندی از تبلیغ چهره به چهره و سنتی است و تقویت این جریان که مؤلفه های علمی، دانشی و مهارتی خاص خود را داراست، می تواند در مقابله با تهدیدهای فراروی انقلاب اسلامی مؤثر باشد.

حجت الاسلام مسعودی در مورد تبلیغ جهادی به عنوان دومین راهبرد تبلیغی در مواجهه با تهدیدها و فرصت های پیش روی نظام اسلامی گفت: امروز مبلّغان ایثارگر، مخلص و سخت کوش ما در عرصه های مختلف، با کمترین چشمداشت و با قصد قربت در مناطقی که به لحاظ زیست محیطی، اقتصادی و فرهنگی و مذهبی با مشکلات متعددی روبه روست، فعالیت تبلیغی دارند و موفقیت های قابل توجهی کسب کرده اند.

وی با بیان این که همزمان با تبلیغ سنتی و جهادی نیازمند تبلیغ راهبردی نیز هستیم، عنوان کرد: این قرائت خاص از تبلیغ مبتنی بر یک برنامه پیشینی و دستورالعمل های خاصی است که در ذهن مبلّغ تثبیت می شود.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در پایان سخنان خود رصد تحولات و انتخاب ابرمسائل نخستین و اولویت دار، تعامل گرایی و آینده پژوهی را سه ویژگی تبلیغ راهبردی برشمرد و بیان کرد: در این زمینه باید سازمان ها، نهادها و عناصر مختلف تبلیغی به صورتی سازمان یافته با یکدیگر تعامل داشته باشند و به خوبی تحولات آتی را حدس زده و در برابر آن ها موضع گیری صحیح داشته باشند.

گفتنی است در اختتامیه چهارمین جشنواره «تبلیغ مطهر» که به همت اداره کل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و با موضوع «صداقت» برگزار شد، از برترین آثار ارسالی به دبیرخانه این جشنواره در محورهای شعر (کلاسیک و نو)، نثر (متن ادبی، نقد و نظر ادبی، خاطره نویسی و مقاله) و ادبیات داستانی و نمایشی (داستان کوتاه، مینیمال، نمایشنامه، فیلمنامه و رمان) تقدیر به عمل آمد./861/پ202/ب1

ارسال نظرات