تحصیل بیش از سه هزار و ۴۰۰ دانشجو در دانشگاه قرآن و حدیث
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام عبدالهادی مسعودی قائممقام دانشگاه قرآن و حدیث در دیدار معاون جدید قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دانشگاه قرآن و حدیث، اظهار داشت: مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث به سه بخش دانشگاه، پژوهشگاه و انتشارات یا معاونت فرهنگی تقسیم میشود.
وی با بیان این که این دانشگاه 4 شعبه فعال در قم، شهرری، مشهد و اصفهان دارد که با دو شیوه آموزشی حضوری و مجازی فعالیت میکنند، ادامه داد: حدود هزار و 700 دانشجو در بخش حضوری و در بخش مجازی نیز بیش از هزار و 700 دانشجو در حال تحصیل هستند.
قائممقام دانشگاه قرآن و حدیث عنوان کرد: این دانشگاه در تمامی مقاطع از کنکور سراسری جذب دارد و در بخش دکتری، مجوز جذب اختصاصی نیز دارد، در کارشناسی ارشد نیز بخشی برای طلاب در نظر گرفته شده که به شکل رایگان بوده و با آزمون اختصاصی پذیرش میشوند.
وی از فعالیت 18 ساله دانشگاه قرآن و حدیث خبرداد و عنوان کرد: در قسمت پژوهشگاه، چهار پژوهشکده وجود دارد که بنده عهدهدار پژوهشکده تفسیر اهل بیت(ع) هستم، پژوهشکدههای علوم و معارف حدیث اهل بیت(ع) زیر نظر حجتالاسلام محمدکاظم طباطبایی، کلام اهل بیت(ع) زیر نظر حجتالاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانی و اخلاق و روانشناسی زیر نظر حجتالاسلام پسندیده مدیریت میشود.
حجت الاسلام مسعودی افزود: بزرگترین کتابخانه تخصصی حدیث در ایران نیز مربوط به مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث است، برخی کتابهای موجود، مربوط به احادیث اهل سنت است که هیچگاه وارد ایران نشده و در بخش دیگر، نسخ خطی ارزشمندی هم وجود دارد.
وی با اشاره به این که انتشارات و چاپخانه دارالحدیث تا به امروز حدود 500 عنوان کتاب منتشر کرده است، یادآور شد: این میزان عددی کمنظیر در انتشار آثار رشته تخصصی حدیث است، دارالحدیث نشر جدیدی هم تأسیس کرده که کتب مخصوص فرهنگ عمومی را منتشر کرده است.
قائممقام دانشگاه قرآن و حدیث ابراز داشت: در بخش نرمافزاری، لوح فشردههایی در زمینه احادیث منتشر کردهایم که مجموع آثار ما را تا حدود دو سال اخیر در خود جای داده است؛ در بخش تفسیر، مجموعه "پرتویی از تفسیر اهل بیت(ع)" از آثاری است که حدود 4 سال است در حال گردآوری آن بوده و در آستانه چاپ جلد نخست آن هستیم.
وی با بیان این که در این تفسیر، همه احادیث را میبینیم و آنهایی که مستند و محکم است را در آثار میآوریم، ابراز داشت: برخی احادیث هم ممکن است غلط یا ضعیف باشند، اما به دلیل اهمیتی که دارند در آثار آورده میشوند و در عین حال، آنها را نقد میکنیم./1330/پ۲۰۲/ج