۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۴
کد خبر: ۵۴۴۶۳۸
آیت الله طباطبایی نژاد:

امانتداری و دقت حرف نخست را در سازمان ثبت احوال می زند

نماینده ولی فقیه در اصفهان در دیدار با معاون آمار و انفورماتیک سازمان ثبت احوال کشور و مدیر کل و معاونان سازمان ثبت احوال استان از زحمات سازمان ثبت احوال استان تقدیر کرد و گفت: امانتداری و دقت حرف نخست را در سازمان ثبت احوال می زند.
آیت الله طباطبایی نژاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان امروز در دیدار معاون آمار و انفورماتیک سازمان ثبت احوال کشور و مدیر کل و معاونان سازمان ثبت احوال استان از زحمات سازمان ثبت احوال استان تقدیر کرد و گفت: به حمدلله تاکنون شکایتی از این اداره به دفتر ما گزارش نشده و این نشان از رضایتمندی مراجعان آنها دارد.

نماینده مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: انصافاً سازمان ثبت احوال کشور پس از پیروزی انقلاب با دگرگونی عظیمی مواجه شد و خیلی سریع خود را با تکنولوژی دنیا همراه کرد.

آیت الله طباطبایی نژاد بر لزوم دقت و امانتداری در امور وابسته به این سازمان تأکید کرد و گفت: پایه و اساس همه برنامه ریزی های کشور بر اساس آماری است که از سوی این سازمان ثبت می شود، از این رو برای حفظ هویت ملی یک ملت باید بسیار دقیق بود.

وی بر کاهش بروکراسی اداری اشاره کرد و افزود: به گونه ای برنامه ریزی کنید که مردم با کمترین زحمت و در کمترین زمان قادر به انجام امور اداری باشند.

در ابتدای این دیدار حسین غفرانی، مدیر کل ثبت احوال استان به ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته پرداخت و گفت: تا سال 1367، تعداد 4 میلیون و پانصدهزار سند به صورت دستی صادر شده بود و نیاز سازمانهای برنامه ریزی را تأمین می کرد.

وی تصریح کرد: از سال 1368 سازمان وارد فاز جدیدی از عرصه فناوری شد و اسناد سجلی را با کد ملی صادر کرد و تا الان 110 میلیون سند سجلی در پایگاه اطلاعات جمعیت کشور ثبت شده و استان اصفهان سومین استان کشور در ثبت اطلاعات این سامانه است.

در ادامه جلسه حمید پارسایی معاون آمار و انفورماتیک سازمان ثبت احوال کشور به ارائه گزارش پرداخت و به دو فعالیت عمده سازمان ثبت احوال اشاره کرد.

پارسایی راه اندازی پایگاه اطلاعات جمعیت کشور را اولین اقدام مهم و اثرگذار سازمان در کشور دانست و افزود: مدارک شناسایی و هویتی افراد با وجود اینکه پارامترهای جعل پذیری از قبل پیش بینی می شد، اما بازهم امکان جعل وجود داشت، از این رو با طراحی و آماده سازی پایگاه اطلاعات جمعیت کشور و بهره برداری بیش از 120 دستگاه کشوری، جلوی بسیاری از تخلفات گرفته شد.

معاون آمار و انفورماتیک سازمان ثبت احوال کشور دومین پروژه عظیم سازمان را صدور کارت هوشمند ملی دانست و تصریح کرد: در کارتهای هوشمند ملی، تراشه هایی تعبیه شده که امکان جعل کردن آنها را به صفر می رساند و این طرح به عنوان زیر ساخت دولت الکترونیک بسیار حائز اهمیت بود.

وی همچنین به نرخ رشد کشور اشاره کرد و گفت: بر اساس علم جمعیت شناسی اگر هر زوج 2.1 بچه از خود به جا بگذارند جمعیت ثابت می ماند اما متأسفانه در سالهای گذشته ضریب جمعیت کشور نزدیک به 1.6 رسیده بود و کشور را به سوی فرسودگی و پیری پیش می برد.

پارسایی اظهار داشت: الحمدلله با تذکرات و تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله) جلوی این روند نرخ رشد گرفته شد و الان ضریب نرخ رشد کشور بین 2 تا 2.1 شده است./1305/پ203/ب1

ارسال نظرات