شدیدترین آزمون خدا برای مردم روی زمین
![غیبت امام عصر(عج)](/Original/1396/04/10/IMG16443068.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین ظهیری، امروز در آستان مقدس حضرت معصومه(س) با اشاره به حدیثی از رسول خدا(ص) در مورد ائمه معصوم(ع) گفت: حضرت رسول(ص) زمانی که ائمه معصوم را به مردم معرفی می کنند می فرمایند که خداوند به وسیله آخرین امام مردم را در مورد شدیدترین آزمایش و ابتلا قرار داده و آخرین امام در پس پرده غیبت قرار می گیرد.
وی افزود: امام صادق(ع) در یک روایت نورانی می فرمایند که امام زمان(عج) به پیامبران الهی شباهت زیادی دارند و از آن جایی که موعود امت هستند شباهت زیاد به حضرت موسی بن عمران(ع) دارند؛ زیرا حضرت موسی(ع) نیز موعود امت خود بودند و تا زمانی که ایشان متولد شدند فرعون برای جلوگیری از ولادت ایشان 80 هزار زن را شکم درید.
استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: فرعون زمان امام حسن عسکری(ع) نیز برای اینکه از ولادت موعود در خانواده ایشان جلوگیری کند، امام حسن عسگری را تحت مراقب شدید و در زندان قرار داد.
حجت الاسلام والمسلمین ظهیری خاطر نشان کرد: ولادت امام زمان(عج) مانند ولادت حضرت عیسی(ع) است و همانطور که آثار وضع حمل و حاملگی در چهره حضرت مریم(س) آشکار نبود در چهره حضرت نرجس خاتون(س) نیز آثار حاملگی و وضع حمل آشکار نبود.
وی با اشاره به اینکه هر چه شخصیت یک انسان کامل تر باشد به همان میزان محبان و دشمنان او زیاد می شوند، تصریح کرد: در مورد اهل بیت(ع) و ائمه معصوم(ع) نیز وضع به همین شکل است زیرا این بزرگواران انسان های کاملی بودند و در مورد امام زمان(عج) نیز وضع به همین شکل است یعنی همانطور که ایشان دوستان زیادی دارند دشمنان زیادی نیز در کمین حضرت بوده و خداوند به واسطه نجات ایشان از یوغ بیعت با طاغوت ایشان را در پرده غیبت قرار داده است.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه فرصت بندگی خدا و یاری امام زمان(عج) به راحتی برای ما فراهم است، گفت: در گذشته اینطور نبود و بسیاری از کسانی که به دنبال روایت احادیث و انجام دستورات ائمه معصوم(ع) بودند از سوی دشمنان مورد تهدید قرار گرفته و به ناگزیر خود را استتار می کردند و به همین دلیل است که بسیاری از راویان حدیث به مشاغلی که به آن مشغول بودند شهرت دارند.
وی افزود: امروز فرصت نقل حدیث و عمل به احادیث اهل بیت(ع) برای ما وجود دارد به همین دلیل می توانیم با فراگیری احادیث اهل بیت(ع)، نشر این احادیث و عمل به آنها امام زمان(عج) را یاری کرده و در زمره مؤمنان به امام قرار گیریم و در آزمانیش ها و فتنه های عصر آخر الزمان موفق شده و یاری گر امام عصر خویش باشیم./968/پ۲۰۲/ی