توانمندسازی مددجویان زمینه ساز بازگشت باکرامت آنها به چرخه اقتصادی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا محسن ولیئی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران با حضور در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به تحلیل اساسی ترین برنامه های کمیته امداد استان تهران در سال جاری پرداخت و اظهار داشت: کمیته امداد با مفاهیمی دینی همچون ایتام، صدقه، اکرام محرومین، عزت نفس و کمک به بیماران شکل گرفته است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان این که قرآن کریم 32 مرتبه مومن را به پرداخت زکات امر کرده است، ابراز داشت: 28 مرتبه این فرمان الهی در کنار نماز به مومنان امر شده است؛ بر این اساس توجه به اسیر، نیازمند و محروم اساس منشور رفتاری کمیته امداد را تعیین کرده است.
ولیئی با اشاره به این که توجه به فعالیت های فرهنگی و تربیت مدد جویان در تراز شاخص های انقلابی اساسی ترین منشور اجرایی کمیته امداد است، گفت: توامندسازی و ایجاد اشتغال از دیگر اولویت های مهم کمیته امداد است؛ بر این اساس در حوزه های گوناگون تولید، پژوهش، آموزش و خدمات در تلاش هستیم زمینه های مناسب توانمد سازی همراه با کرامت را برای مدد جویان فراهم کنیم.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران با تاکید بر این که توانمند سازی اساسی ترین محور فعالیت های کمیته امداد را شکل می دهد، گفت: باید توجه داشت که انسان در ادبیات دین فقط به آن میزان که تلاش می کند توصیف می شود.
ولیئی با اشاره به این که در استان تهران 178 میلیارد تومان برای توانمندسازی اقشار ضعیف سرمایه گذاری می شود، عنوان داشت: در حال حاضر 400 هزار نفر در استان تهران از خدمات کمیته امداد بهرمند هستند؛ این در حالی است که بیشترین تلاش و سرمایه گذاری ما معطوف به بازگشت این جمعیت به چرخه فعال اقتصاد است./837/پ۲۰۲/ب۲