۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۲
کد خبر: ۵۳۴۲۰۹
نمایشگاه مطبوعات؛

نشست بررسی تبعات پاکسازی قومی در میانمار برگزار شد

نشست بررسی تبعات پاکسازی قومی در میانمار با حضور رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر برگزار شد.
غرفه خبرگزاری رسا در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات میانمار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مرتضی سلیمی در نشست بررسی تبعات پاکسازی قومی در میانمار که در غرفه ایکنا در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها برگزار شد با اشاره به آمار تعداد مسلمانان میانمار، اظهار کرد: بنابر آمار اولیه تعداد مسلمانان میانمار 2 میلیون نفر اعلام شده است.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: در زمینه مهاجران واقعه میانمار به بنگلادش به دلیل عدم وجود سیستم مشخصی جهت ورود آوارگان به بنگلادش آمار دقیقی وجود ندارد اما می توان گفت نزدیک به یک میلیون 200 هزار نفر از مسلمانان میانمار به بنگلادش مهاجرت کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: با وجود این که بیش از نیمی از مسلمانان میانمار از این کشور خارج شده اند و این خروج کماکان نیز ادامه دارد نشان می دهد که بحث پاکسازی قومیتی در حال رخ دادن است و مسلمانان از کشور خود رانده می شوند.

سلیمی با تصریح بر این که نهادهای حقوق بشری که همیشه در قبال ظلم به مسلمانان سکوت اختیار می کردند در میانمار صدایشان درآمده است، اظهار کرد: امروزه کشورهای اروپایی در حال کمک رسانی هستند و هفته گذشته دبیر کل فدراسیون صلیب سرخ در بنگلادش حضور پیدا کرده است./1324/۲۰۱/ح

ارسال نظرات