۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۳
کد خبر: ۵۳۱۸۴۵
آیت الله نعیم آبادی:

مواضع امام سجاد در مقابل حکومت بنی امیه واضح و محکم بود

رییس شورای سیاستگذاری هفتمین کنگره بین المللی امام سجاد با اشاره به مواضع روشن و تبلیغات دینی امام سجاد (ع) در مقابل حکومت بنی امیه گفت: امام سجاد (ع)سیاسی ترین عنصر در زمان خود بودند؛ از این رو باید در خط فراگیری سیاست این امام همام حرکت کرد.
آیت الله غلامعلی نعیم آبادی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی رییس شورای سیاستگذاری هفتمین کنگره بین المللی امام سجاد (ع) امروز در آیین آغاز به کار این کنگره در سالن شرکت گاز ‌گفت: اینکه برخی معنقدند که امام سجاد(ع) از سیاست کناره گیری کرده و به دعا و نیایش پرداخته کاملا اشتباه است.

وی افزود: آیا شأن امام این است که خود را از جامعه و سیاست دور کند و به دعا و راز و نیاز که عملی بین خود و خالقش است بپردازد؟ قطعا پاسخ منفی است.

رییس شورای سیاستگذاری هفتمین کنگره بین امللی امام سجاد (ع) تصریح کرد: صحیفه سجادیه مجموعه دعاهای امام سجاد(ع) به صورت پنهانی نسل به نسل به دست ما رسیده و به دلیل بیان دعاهای بیشتر به صحیفه کاملیه معروف است.

وی افرود: امام سجاد (ع) سیاسی ترین عنصر در زمان خود بود و مواضع و تبلیغات دین وی در مقابل حکومت واضح و روشن بود بنابراین باید در خط فراگیری سیاست امام سجاد پیش برویم.

آیت الله نعیم آبادی از رساله الحقوق به عنوان سند اثبات سیاسی بودن امام سجاد نام برد و گفت: بنی امیه سباستی واحد داشت و آن هم برتری عرب بر غیر عرب بود؛ اما امام سجاد به صورت علمی و عملی در برابر سیاست های غلط این دستگاه که به تبعیض نژادی و کنار زدن همه جناح ها می پرداخت ایستاد.

وی ادامه داد: امام سجاد با آزاد کردن کنیز خود و ازدواج با وی سیاست های بنی امبه را نابود کرد و این دلیل دیگری برای اثبات سیاسی بودن امام سجاد است.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در ادامه ابراز داشت: به شهادت رساندن امام سجاد دلیل محکم دیگری برای اثبات سیاسی بودن شخصیت امام سجاد(ع) است، امام بی سیاست امام نیست، تکرار عاشورایی دیگر از سوی زید بن علی و یحیی بن زید به عنوان نسلی مجاهد و در خدمت اسلام ادله ای بر اثبات سیاسی بودن امام سجاد است.

آیت الله نعیم آبادی با بیان اینکه دعا راهی برای بیان سیاست نیست گفت: امام سجاد (ع) در گوشه منزل به دعا و راز و نیاز می پرداخت و همچون دیگر ائمه اطهار (ع) به وظایف اصلی خود که همان سیاست بود عمل کرد./851/پ۲۰۲/ب۲

ارسال نظرات