پاکدامنی سبب موفقیت های معنوی در مسیر نهضت حسینی خواهد شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد حجت الاسلام والمسلمین سید حسن ضیایی شامگاه شنبه در مراسمی که به مناسبت ایام محرم در مجتمع بقیه الله الاعظم(عج) برگزار شد گفت: احیای جلسات حسینی موجب روشن شدن راه تبعیت از ولایت حقه و ظلمه است. اطاعت از ولایت حقه باید در این جلسات ظهور و بروز داشته باشد.
استاد سطح عالی حوزه علمیه خراسان با اشاره به اثرات همنشینی با ولایتمداران حق افزود: امیرمؤمنان(ع) می فرمایند: «هر کسی دوست دارد عقلش زیاد شود با افراد صالح همنشینی کند». همنشینی با علمای صالح ازدیاد درخشندگی عقل، تعادل روانی، بصیرت، تیز بینی، آینده نگری و واقع نگری را در پی دارد.
وی نقش تغذیه را در تربیت قلب حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: در روایات آمده است که پرخوری قساوت قلب را به همراه دارد، در حالی که مؤمنان قساوت قلب ندارند. افرادی که برای زمینه سازی ظهور امام زمان(عج) تلاش می کنند باید توجه ویژه ای به مقدار و نوع تغذیه ای که دارند را مبذول کنند.
حجت الاسلام والمسلمین ضیایی با بیان اینکه پیروی از شهوات جنسی دارای خطرات فراوانی است، گفت: ارتکاب گناهان جنسی و تکرار آنان شوق لقاء الله و اراده مبارزه با نفس را از بین می برد. پاکدامنی موجب موفقیت های معنوی در مسیر نهضت حسینی خواهد شد.
استاد سطح عالی حوزه علمیه خراسان با اشاره به ناکارآمدی فهم سطحی اسلام در دوره آخر الزمان افزود: اسلام سطحی که جریان ابوسفیان آن را در مسیر اغراض خویش به کار می برد جاده صاف کن مسیر یهود است و برای مقابله با خطر ابتلا به فتنه های یهود در آخر الزمان باید به تلاوت قرآن همراه با تدبر و عمل پرداخت.
وی با برشمردن ضعف های موجود در جبهه باطل خاطرنشان کرد: جبهه باطل کوته بین است و به دلیل نداشتن فکر متمرکز و نیت خیر در تامین دنیای مطلوب برای خویش نیز ناتوان است. این جبهه اگر چه تلنباری از قدرت و ثروت را دارا می باشد اما آنان را به دست خویش نابود خواهد ساخت. هیئت حاکمه کنونی آمریکا مثال عینی این جبهه می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین ضیایی با بیان اینکه باید نسبت صفت کبر و خودشیفتگی خویش در طی مسیر حق حساس بود تصریح کرد: جاه پرستی؛ مقام پرستی فردی، کبر و خودشیفتگی موجب سفاهت و تخریب دستاورد ها می شود. امام حسین(ع) می فرمایند: «برتری طلبی و جاه طلبی هلاکت به گونه ای خاص را در پی خواهد داشت»./861/پ۲۰۲/ب۱