۰۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۶
کد خبر: ۵۲۸۷۵۰
معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه علمیه استان مرکزی:

فتوت و جوانمردی درس های بزرگ قیام عاشورا است

معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه علمیه استان مرکزی گفت: سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) در زندگی فردی و اجتماعی عزاداران تاثیرگذار است و قیام عاشورا فتوت، جوانمردی، امر به معروف و نهی از منکر، شجاعت، ایثار و از خودگذشتگی را به مسلمان آموزش می دهد.
معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه علمیه استان مرکزی

حجت‌الاسلام سهیل جعفری، معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه علمیه استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، در پاسخ به سوال نقش مجالس سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) در معرفت افزایی جامعه، بیان کرد: مراسم های سوگواری سالار شهیدان با معرفت اسلامی عجین است و این مجالس بهترین فرصت برای معرفت افزایی انسان ها است.

ویژگی های امام حسین (ع) و قیام عاشورا

معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه علمیه استان مرکزی گفت: سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) در زندگی فردی و اجتماعی عزاداران تاثیرگذار است و قیام عاشورا فتوت، جوانمردی، امر به معروف و نهی از منکر، شجاعت، ایثار و از خودگذشتگی را به مسلمان آموزش می دهد.

حجت‌الاسلام جعفری گفت: انسان با یاد ویژگی های امام حسین (ع) و قیام عاشورا زندگی شخصی اش منقلب شده وسعی در تطبیق خود با سیدالشهدا دارد و این اثرات به مرور در جامعه اسلامی نیز ترویج پیدا می کند.

حجت‌الاسلام جعفری اضافه کرد: امام حسین (ع) یک فرهنگ و مکتب را با نثار خون خود و اهل بیت معصومش در جامعه ایجاد کرده و آن را در جهت متعالی قرار داده است که توجه به این مسائل بر زندگی شخصی افراد نیز تاثیر گذار خواهد بود.

معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه علمیه استان مرکزی  وظایف مبلغان دینی را خطیر دانست و ابراز کرد: مبلغان باید به این نکته توجه داشته باشند که مطالب بیان شده تکراری نبوده و با توجه به نیاز جامعه و مخاطبان باشد تا از طرح مسائل غیر ضروری و تکراری اجتناب شود.

سخنرانی ها باید به روز باشند

معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه علمیه استان مرکزی اضافه کرد: مطالب مطرح شده از سوی روحانیان باید به روز و با خلاقیت بوده و به جنبه های محتوایی نیز بپردازند تا سبب جذب عموم مردم جامعه به سخنرانی ها شوند و همچنین کلیدواژه های محتوایی را در قالب های زیبا با بیان ظریف و دسته بندی مطالب برای جوانان بیان کرده تا سبب جذب جوانان به دین مبین اسلام شوند.

حجت‌الاسلام جعفری بیان کرد: پرداختن به آنچه خارج از بعد روایی و تاریخی است سبب بدعت و آسیب در عزاداری های سیدالشهدا(ع) می شود و مجالس سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) را از هدف واقعی و اصل قیام امام حسین (ع) دور می کند.

معاون امور طلاب و دانش‌آموختگان حوزه علمیه استان مرکزی در ادامه اضافه کرد: مقتل خوانی و روضه خوانی در مجالس اباعبدالله الحسین نیز باید قرار گیرد و درس هایی از زندگی امام حسین (ع) نیز برای عموم جامعه بیان شود تا مسلمانان از آن ها الگو گیری کنند./842/ت۳۰۲/ب۲

ارسال نظرات