توحیدباوری، منشأ ایجاد صبغه الهی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام محمدهادی مشیری دبیر اتاق تبلیغ خراسان، شب گذشته در جمع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی با اشاره به اینکه خداوند در آیه ۱۱۹ سورهچ توبه می فرماید: "یا ایها الذین امنوا اتقوا الله و کونوا مع االصادقین ای کسانیکه ایمان آورده اید از خدا بپرهیزید و همراه راستگویان باشید"، گفت: طبق این آیه خداوند برای مومن دو رهنمود را قرار داده است.
وی ادامه داد: اولین رهنمود تقوای الهی است، یعنی واجبات را انجام دادن و محرمات را ترک کردن و آنچه مقصد انسانیت است را انجام دهیم.
دبیر اتاق تبلیغ خراسان با بیان اینکه همراهی با صادقین دومین رهنمود الهی است، عنوان کرد: این معیت باید ادامه داشته باشد، خیلی از افراد، با پیامبر و ائمه همراه بودند اما این همراهی و معیت به آخر نرسید.
حجت الاسلام مشیری خاطرنشان کرد: زبیر خواهرزاده حضرت حمزه سیدالشهدا و پسر دایی پیامبر و امیرالمومنین(ع) بود، آنقدر پای کار اسلام بود، که او را سیف الاسلام نامیدند.
وی ابراز داشت: زمانی که زبیر کشته شد، شمشیرش را نزد امام علی(ع) آوردند، امام فرمود: نمی دانید زبیر با این شمشیر چه غصه ها را از دل پیامبر پاک کرده است.
دبیر اتاق تبلیغ خراسان اذعان کرد: زبیر، نزد پیامبر بود که امام علی(ع) از در وارد شد،پیامبر رو به تو گفت: طور خاصی به علی(ع) نگاه می کنی، گفت: من علی را دوست دارم، پیامبر به او سفارش کرد و فرمود: ای زبیر، مواظب باش به روی علی شمشیر نکشی. زبیر از کسانی بود که در تشییع حضرت زهرا (س) هم حضور داشت.
حجت الاسلام مشیری مشیری ادامه داد:هوشیاران همیشه دعا می کنند تا عاقبت به خیر شوند، زیرا این معیت خیلی مهم است.
وی بیان داشت: در زیارت عاشورا به این معیت اشاره شده است در عباراتی همچون: ان یجعلنی معکم، ان ثبت لی عندکم و ثبت لی قدم؛ خیلی ها تا مکه آمدند و ادامه ندادند، یه عده تا کربلا آمدند اما برگشتند، خیلی بد است آدما کربلا بیاید و ظهر عاشورا، در آخر کار امامش را تنها بگذارد.
حجت الاسلام مشیری مطرح کرد: در روایت است یک نفر تا ظهر عاشورا در کربلا حضور داشت اما ظهر عاشورا، وقتی مشاهده کرد اوضاع جدی جنگ است، امام را تنها گذاشت و رفت.
دبیر اتاق تبلیغ خراسان با بیان اینکه چه کنیم تا معیت امام معصوم همیشه با ما باشد،گفت: توحید باوری و خدا باوری راه ایجاد معیت است که انسان رنگ خدایی بگیرد و تایید این مطلب در آن جاست که خداوند می فرماید: " صِبْغَةَ اللَّهِ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ صِبْغَةً وَنَحْنُ لَهُ عَابِدُونَ رنگ خدا را که اسلام است، انتخاب کنید و چه کسی رنگش نیکوتر از رنگ خداست؟ و ما فقط پرستش کنندگان اوییم.
وی تصریح کرد: باید به خودمان رنگ خدایی بدهیم، کاری که رنگ خدایی داشته باشد؛ ماندگار است.
حجت الاسلام مشیری یادآور شد: آسیه همسر فرعون در آلوده ترین مکان زندگی می کرد، اما در همین محیط هم رنگ خدایی گرفت و ماندگار شد.
وی بیان داشت: اخلاص کار آدم را راه می اندازد، بسیاری از نگرانی های روز قیامت را آسان می کند، حتی شیطان انسان مخلص را وسوسه نمی کند.
دبیر اتاق تبلیغ خراسان افزود: ابن سینا ۹۰۰سال است که از دنیا رفته ولی اعتقاد داشت برای غالب شدن بر مشکلات علمی، ذکر و نام خدایی، یاری گر است؛ امروز بعد از ۹۰۰سال هنوز کتاب قانون در طب و فلسفه مرجع است.
وی از شیخ عباس قمی به عنوان یک انسان مخلص یاد کرد و مطرح کرد: راز ماندگاری مفاتیح الجنان، اخلاص و صبغه الهی بودن کار است.
این کارشناس امور دینی افزود: هر کاری که انسان انجام می دهد، کودکش را بوسد، از مهمان پذیرایی کند، اینجا را برای خدا انجام دهد، رنگ خدایی می گیرد.
وی ابراز داشت: حر آب را بر امام بست، راه را بر امام بست، اما وقتی توبه کرد، رنگ خدایی گرفت و امام در لحظه شهادت فرمود: "تو آزاده ای همچنان که مادرت تو را حر نامگذاری کرد.
حجت الاسلام مشیری در پایان گفت: اشک بر امام حسین(ع) یک اهمیت ویژه دارد و باید اشکمان مثل اشک حر باشد، یعنی بتواند انسان را از لشکر یزید بیرون آورد و به لشکر امام حسین(ع) برساند./۹۷۰۵/پ۲۰۲/ب۲