پیام غدیر احیای روحیه انقلابی گری است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام جواد سلیمانی، عضو هیأت علمی گروه تاریخ مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) غروب چهارشنبه در همایش «غدیر، ولایتمداری، استکبارستیزی» که در محل تالار قدس بارگاه منور رضوی برگزار شد، به تبیین پیام واقعه غدیر پرداخت و اظهار کرد: غدیر ماجرای معروفی است که قاطبه امت اسلامی از آن خبر دارند و می دانند که پیامبر(ص) در ماه ها و روزهای پایانی عمر شریف شان امیرمؤمنان(ع) را به جانشینی خود معرفی کردند.
عضو هیأت علمی گروه تاریخ مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، خاطرنشان کرد: برخی پیام غدیر را «از بین رفتن فتنه ها»، «براندازی طاغوت» و یا «تثبیت حکومت اسلامی» معرفی می کنند، در حالی که پیام غدیر بزرگ تر از این مسائل است. پیام واقعه غدیر، «تبیین پیام دین» است و این مسأله به حضور شخصیتی انقلابی نیاز داشت که روحیه انقلابی را در جامعه زنده نگاه دارد.
وی با بیان این که عناصر انقلابی باید از سه ویژگی «آرمان خواهی»، «برنامه ریزی» و «مقاومت» برخوردار باشند، تصریح کرد: اگر رهبر جامعه اسلامی آرمان و یا برنامه ای برای رسیدن به آرمان ها نداشته باشد، آن فرد انقلابی نیست و نیز اگر برنامه و آرمان داشته باشد اما در برابر موانع پیش رو مقاومت نکند، نمی تواند انقلابی نام بگیرد.
حجت الاسلام سلیمانی افزود: انقلاب پیامبر(ص) یک انقلاب مقطعی نبود و جریانی بود که برای انقلاب امام زمان(عج) زمینه را فراهم می کرد. انقلاب اسلامی ما نیز به فرموده امام(ره) آغاز انقلاب جهانی امام زمان(عج) بود.
وی با اشاره به خطراتی که جریان انقلابی را تهدید می کند، یادآور شد: پیش از این فقط دو دسته افراد «انقلابی» و «ضد انقلاب» مطرح بودند اما امروزه ما با جریان سومی به نام جریان «غیر انقلابی» نیز مواجه هستیم که معتقد است ولایت قداست ندارد و دشمنی با دشمنان اسلام را تندروی قلمداد می کند.
عضو هیأت علمی گروه تاریخ مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در پایان با تأکید بر این که پیام غدیر احیای روحیه انقلابی گری است، خاطرنشان کرد: امروز جنگ ما با دشمن فقط در مرزها و به وسیله سلاح نیست؛ بلکه به مساجد و حوزه های علمیه کشیده شده و در این جنگ عده ای به سبب ضعف در روحیه انقلابی گری فریب سیاست های دشمنان را می خورند./820/پ۲۰۲/ب۱