تفقه در دین، تهجد و زمان شناسی سه شرط هویت طلبگی
حجت الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید حوزه های علمیه عنوان کرد: آغاز سال تحصیلی در واقع آغاز یک مجاهدت علمی، اخلاقی و اعتقادی است.
وی افزود: طلابی که وارد حوزه های علمیه می شوند باید نسبت به جایگاهی که حوزه در هدایت فکری، فرهنگی، اعتقادی، معرفتی و اخلاقی جامعه دارد آگاهی داشته و در مسیر سربازی امام زمان(عج) گام بردارند.
مشاور مدیر حوزه های علمیه کشور تصریح کرد: تفقه در دین یکی از مهمترین وظایف طلاب است و آنها باید در مسیر تحصیل خود به این موضوع توجه جدی داشته باشند چراکه رسیدن به قله های بلند علم و معرفت نیازمند تلاش و مجاهدت فراوانی است.
وی تهجد طلبگی و توجه به تهذیب و اخلاق را یکی دیگر از شاخصه های هویت طلبگی دانست و خاطرنشان کرد: تهجد و توجه به تهذیب و اخلاق سبب می شود تا طلاب در بعد معنوی و اخلاقی رشد کرده و با ایجاد فضائل اخلاقی در درون خود و از بین بردن رذائل اخلاقی، شخصیت معنوی خود را شکل دهند.
حجت الاسلام والمسلمین فرخ فال اضافه کرد: آگاهی به زمان سومین عنصری است که باید در زندگی یک طلبه نمود داشته باشد چراکه زمان شناسی و اطلاع نسبت به شرایط زمانی می تواند در انتخاب مسیر صحیح به طلاب کمک فراوانی کند.
وی ادامه داد: این زمان شناسی سبب می شود تا طلاب، علم و فقه را در مسیر صحیح خود و با توجه به زمان و موقعیت جهانی اسلام و نیازهای روز استفاده کنند.
مشاور مدیر حوزه های علمیه کشور تأکید کرد: این سه عنصر جدی می تواند به تأثیرگذاری طلاب و حوزه های علمیه در عرصه های مختلف منجر شود و عدم توجه به هرکدام از آنها می تواند مشکلاتی را در مسیر رسیدن به کمال و تعالی ایجاد کند.
حجت الاسلام والمسلمین فرخ فال در پایان خاطرنشان کرد: از فضلا و اساتید حوزه انتظار داریم که در رونق بخشیدن به این سه عنصر مهم طلبگی اهتمام جدی داشته باشند تا تأثیرگذاری طلاب ما در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اعتقادی و اخلاقی بیش از پیش باشد./872/ت۳۰۲/ی