۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۵
کد خبر: ۵۱۶۷۱۶
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حسین بنیادی:

دولت‌ها و ملت‌های مسلمان در مقابل نسل‌کشی میانمار مسؤولند

عضو هیأت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین ملت‌ها و دولت‌های اسلامی را در برابر فاجعه میانمار مسؤول دانست و از ملت‌های مسلمان خواست در مقابل چنین ظلم‌هایی سکوت نکنند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین بنیادی

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حسین بنیادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، در تبیین ابعاد فاجعه میانمار به تحلیل جغرافیایی میانمار پرداخت و اظهار داشت: میانمار کشوری است که در آسیای جنوب شرقی واقع‌ شده و این در حالی است که بزرگ‌ترین شهر این کشور رانگون است؛ اما پایتخت آن شهر نایپیداو است.

 عضو هیأت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین با اشاره به تأثیر مستقیم همسایگان کشور میانمار در مسائل اجتماعی و سیاسی این کشور، عنوان داشت: میانمار با چین، از شرق با لائوس، از جنوب شرقی با تایلند، از غرب با بنگلادش و از شمال غربی با هند مرز مشترک دارد و از جنوب غربی با خلیج بنگال و از جنوب با دریای آندمان محدود می‌شود و یک‌سوم مرز خارجی میانمار را مرز آبی تشکیل می‌دهد.

وی ادامه داد: تاریخ خصومت بودائیان که نقش اصلی نسل‌کشی مسلمانان میانمار را بر عهده‌ دارند به سال 1774 میلادی بر می‌گردد؛ در آن زمان کشور میانمار مستعمره بریتانیای بزرگ آن زمان بود؛ بودائی‌ها با حمایت انگلیس در کشور میانمار صاحب قدرت شدند، این در حالی است که در چند ساله اخیر که از سال 2012 از سوی نظامیان این کشور شروع شد به بهانه‌های مختلف مسلمانان این کشور قتل‌عام می‌شدند.

عضو هیأت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین ملت‌ها و دولت‌های اسلامی را در برابر این فاجعه مسؤول توصیف کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب همواره بر وحدت امت واحده تصریح داشته؛ بنابراین لازم است ملت‌های اسلامی در مقابل چنین ظلم‌هایی سکوت نکرده و به صورت جدی به مقابله با این رویه بپردازند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین بنیادی با اشاره به این‌که حمایت ملت‌های مختلف اسلامی زمینه خروج و دخالت مستقیم نظامیان را از این نسل‌کشی فراهم کرد، گفت: بودائیان پس خروج نظامیان وارد جریان این نسل‌کشی شده و این فتنه را ادامه دادند.

عضو هیأت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین با اشاره به ابعاد مختلف این نسل‌کشی، اظهار داشت: نسل‌کشی بی‌رحمانه مسلمانان از مشهودترین ابعاد این فتنه نظام سلطه است؛ بر این اساس ابعاد فتنه نشان از آن است که نسل‌کشی به معنای واقعی در جریان است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین بنیادی به موضوع اخراج 6 میلیون مسلمان از سوی حاکمیت میانمار اشاره کرد و ابراز داشت: تاکنون حدود 300 هزار نفر از این کشور خارج‌ شده‌اند؛ این در حالی است که رییس‌جمهور میانمار با صراحت به سلب تابعیت 800 هزار نفر از مسلمان اصرار داشته است.

عضو هیأت رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین سلب تابعیت را از مصادیق بارز ضد حقوق بشری حاکمیت میانمار توصیف کرد و ابراز داشت: مهم‌ترین انگیزه این نسل‌کشی حذف مسلمانان از کشور میانمار است و این به معنای پاک‌سازی نژادی در کشور میانمار است که الگویی از منافی حقوق بشر است.

عضو تشکل اساتید سطح عالی حوزه علمیه قم به بررسی ابعاد پاک‌سازی نژادی در میانمار پرداخت و اظهار داشت: تحصیل، استخدام، صدور کارت هویت، محرومیت از ازدواج رسمی، پرداخت مالیات سنگین برای ازدواج، محرومیت از خدمات پزشکی و محرومیت از سرمایه‌گذاری مستقل از مصادیق بارز پاک‌سازی نژادی در کشور میانمار است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین بنیادی ادامه داد: سکوت سازمان‌های حقوق بشری در مقابل چنین مصادیق نقض حقوق بشری نشان از تناقض منافع آنان با مخالفت است، این در حالی است که برخی از کشورهای مسلمان همگام با این بودائیان به نسل‌کشی مسلمانان همت کرده‌اند؛ بر این اساس اگر امت واحده در معنا و مفهوم خود شکل بگیرد هرگز جمعیتی اقلیتی نمی‌تواند برای این امت تعیین تکلیف و اعمال زور کند./837/ ۳۰۲/ب2

ارسال نظرات