شبکه الاهواز تریبونی بین المللی برای مردم عرب خوزستان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، شامگاه گذشته، در دیدار با اعضای شبکه جهانی الاهواز اظهارداشت: چهارسال پیش و در شب مبارک ولادت حضرت معصومه(س) بنا بر احساس تکلیف شرعی و علی رغم نبودن امکانات لازم و نیازهای مادی و تخصصی تأسیس شبکه جهانی الاهواز را ضروری دیدیم.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه احساس کردیم اگر چنین شبکه ای را تأسیس نکنیم ضربه های سختی به ما وارد خواهد شد، عنوان کرد: پیش از تأسیس شبکه، انسجام ملی استان به واسطه برخی جریان های سیاسی تجزیه طلب و ضد اتحاد در حال فروپاشی و در معرض خطر بود و همزمان با آن انحرافات اعتقادی اضاف شد که به نظر بنده چنین دردی به مراتب از درد اولی بدتر و خطرناک تر و یک اژدهای زهرآگین بسیار وحشتناک است.
آیت الله موسوی جزایری با بیان اینکه عواقب عدم اقدام در برابر چنین کارهایی وحشتناک و تاریک است، خاطرنشان شد: به مرور احساس کردیم که اگر دیر بجنبیم نه تنها بچه ها بلکه بزرگان را از دست می دهیم از این رو احساس وظیفه کرده و دوست عزیزمان حجت الاسلام علی نژاد را صدا زدیم که ببینیم چه باید کرد.
امام جمعه اهواز با بیان اینکه پیش از تأسیس شبکه الاهواز برای مبارزه با تفکرات وهابیت؛ نمازجمعه در چند شهرستان، دانشگاه امیرالمؤمنین(ع)، حوزه های علمیه در کوی علوی، زرگان و کوت عبدالله و مدارس امین را به همت حجت الاسلام علی نژاد راه اندازی کردیم، گفت: باز هم دیدیم در برابر جریان تبلیغات وسیع که دشمن از راه شبکه های ماهواره ای و سایت های اینترنتی دنبال می کند عرصه بر ما تنگ شده و چنین اقداماتی ناکافی است.
وی اظهار داشت: به هر حال آن چیزی که برکاتش از همه بیشتر و مقداری ما را در مبارزه با تفکرات وهابیت امیداور کرد و به قول معروف باعث شد تا در برابر تانک دشمن در میدان جنگ، تانک وارد کنیم؛ شبکه الاهواز است.
زعیم حوزه های علمیه خوزستان با اشاره به اینکه در همه جا سراغ شبکه الاهواز را می گیرند، افزود: همین یک شبکه ما چون برای خدا است، خداوند در آن خیر و برکت می گذارد و هر جا که می رویم سراغ الاهواز را می گیرند؛ برنامه هایمان جذاب و مفید هستند اما چه شده که از آن سر دنیا همه الاهواز را صدا می زنند؟ به عبارت دیگر«من کان مع الله کان الله معه» و خداوند کمک می کند و خیر و برکت در این شبکه می گذارد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه بسیاری از شخصیت های بزرگ شبکه الاهواز را مورد تمجید قرار داده و از تأسیس آن ابراز خوشحالی کرده اند، اظهار داشت: ما می خواستیم تریبونی بین المللی برای مردم عرب و انسجامشان و دلگرمی شان در اختیارشان باشد تا بدانند که همراهشان هستیم.
این مقام مسؤول گفت: اساس شبکه الاهواز عشایر است و به عبارت دیگر الاهواز شبکه عشایر غیور عرب در خوزستان است که انسجام، دلگرمی و امیداوی عشایر به آینده استان، بچه ها و جوان هایشان چیز کمی نیست و از بابت چنین امیداوری طمع دشمن قطع و دست رد بر سینه آن زده می شود.
وی با بیان اینکه رهبرانقلاب به برادران شریف و عزیز عرب علاقه و عنایت خاصی دارد، اظهار داشت: امروزه عشایر خودجوش وارد صحنه می شوند و علیه وهابیت، داعشی ها و سلفی ها و دشمنان اسلام موضع اعلام می کنند، دست یافتن به چنین نتایجی سهل و آسان به دست نیامد؛ انگیزه های کارکنان شبکه الاهواز الهی و برای رضای خدا در این صحنه حاضر شدند.
آیت الله موسوی جزایری بیان کرد: امروزه در مصاف با وهابیت بین المللی هستیم که شاخ و شانه کشیده و برای بچه ها و جوانان ما دام پهن می کند و در آنجا که ولایت علی(ع) در خطر باشد ما خواب آرام نداریم و خواب بر ما حرام است.
وی با بیان اینکه انسجام بیشتر ملت ایران و ارتباط بیشتر با کشور عراق از اهداف شبکه الاهواز است، عنوان داشت: برنامه های تولیدی اگر یکنواخت باشد قهرا از جذابیتش کاسته می شود و باید به مرور زمان تنوعی در برنامه ها داشته باشیم تا مخاطبان را حفظ کنیم.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به اقتصادی مقاومتی و مسأله رکود و بیکاری گفت: اگر شبکه الاهواز بتواند در زمینه بیکاری، رکود و اقتصاد مقاومتی و مرحله اثرگذاری آنها خدمتی بکند، وظیفه دارد مسائل اقتصادی را مدنظر قرار دهد کهدر این باره گزارشاتی از نیروهای کارآفرین و ممتازی که ابتکاری به خرج دادند، تهیه کند تا مردم از چنین کارآموزانی نکاتی را یاد بگیرند.
امام جمعه اهواز تهیه گزارش هایی از حوزه های علمیه به ویژه حوزه های علمیه کوی علوی،زرگان و کوت عبدالله را خواستار شد و افزود: تا از این طریق مردم بدانند چه کارهایی صورت گرفته و متوجه شوند که روحانیان و علما کار کرده و زحمت کشیدند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری به تهیه گزارش ها و تصاویری از دانشگاه امیرالمؤمنین(ع)، مصلای نمازجمعه کارون، حوزه امیرالمؤمنین کارون، مصلای بزرگ اهواز، حسینیه سجادیه و حوزه علمیه امام خمینی(ره) اشاره و ابراز داشت: شبکه الاهواز؛ مدارس محمدامین که مدیریتش بر عهده بچه های طلبه است را مورد توجه قرار دهد تا از این طریق مردم بیشتر و بیشتر با چنین مدارسی آشنا شوند هر چند که استقبال خانواده ها از این مدارس فوق العاده است.
زعیم حوزه های علمیه خوزستان توجه به صندوق های خیریه و انعکاس فعالیت ها و اخبار آنها را گامی در تشویق مردم برای کمک عنوان کرد و گفت: وقتی مردم بفهمند که صندوق خیریه چقدر یتیم تحت پوشش دارد و چقدر کار خیر در آن صورت می گیرد تشویق می شوند تا در چنین وادی شرکت کنند ما الان در اهواز صندوق خیریه بسیاری داریم که فقرا، خانواده های بی سرپرست و ایتام زیرپوشش دارد گفتن این فعالیت ها مسلما بر روحیه مردم تأثیر دارد.
این مقام مسؤول عنوان کرد: در صندوق عزیز فاطمه که نظارت بیشتری بر آن داریم سفارش کردیم که بچه های ایتام به مساجد برده تا آنجا با تربیت دینی آشنا شوند و جالب آنجا است که شبکه افق ریپوتاژی در این باره تهیه کرد و پس از پخش چندین با تماس گرفته شد تا چنین کارهایی را در سایر استان ها انجام دهیم و ما می خواهیم چند تا از طلبه ها را بفرستیم و مشابه کارمان را در آنجا انجام دهند.
آیت الله موسوی جزایری با توصیه مدیران شبکه الاهواز به تهیه گزارش ها و برنامه ها از کارآفرینانی که تحت پوشش کمیته امداد بودند، تصریح کرد: کمیته امداد در دو سه سال اخیر طرح خودکفایی را مطرح کرده است و به آنانی که فقیر و زیرپوشش بودند امکاناتی قرار داده و خودکفایی و کارآفرینی آنها را فراهم کرده است که در خوزستان چنین مواردی زیاد است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه خروج از بیکاری و رکود اقتصادی احتیاج به کارگیری همه امکانات دارد، افزود: خدا شاهد است این مدارک دانشگاهی هیچ کارآیی در میدان عمل ندارند نه هنری، نه مهارتی و نه حرفه ای! بچه هایمان تصور می کنند چون مدرک دارند فورا سرکار می آورند حال آنکه آخرش هیچ! نیروی انسانی ایران محتاج مهارت است و علت بدبختی و بیکاری نسل جوان ما فقدان مهارت کاری و شغلی است. رسانه های گروهی، صداو سیما، شبکه های تلویزیونی و روزنامه ها باید این تفکر و فرهنگ غلط که هر مدرک به دستی باید پشت میز بنشیند را از میان جوانانمان حذف کنند./۹۴۵۶/پ۲۰۲/ب۱