۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۷
کد خبر: ۵۱۱۱۸۰
حجت الاسلام والمسلمین مروی تأکید کرد؛

ضرورت توجه مسؤولان حوزه علمیه به حل مشکلات طلاب

حجت الاسلام والمسلمین مروی با اشاره به سخن رهبری در رابطه با کافی نبودن نشستن در دفتر کار و نوشتن گزارش برای حل مشکلات مردم، گفت: باید برای حل مشکلات مردم و روحانیان از نزدیک آنان را دید و معضلات را لمس کرد.
حجت ‌الاسلام والمسلمین احمد مروی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی معاون ارتباطات حوزوی دفترمقام معظم رهبری ظهر امروز در سی و یکمین همایش مدیران مرکز خدمات حوزه های علمیه که در محل مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان رضوی برگزار شد، گفت: خدمت به خلق در کلام معصومین(ع) حد و مرزی نمی شناسد و دارای فضائل بسیاری است، به ویژه اگر این خدمت به قشر محترم، عزیز و مظلوم روحانیت باشد.

وی ادامه داد: خاطرات فراوانی از عنایات حضرت حجت(عج) به سربازان شان نقل شده است. در یکی از این خاطرات آیت الله سید محمدباقر ابطحی نقل می کند که برای برآورده شدن یکی از حاجات دعا و توسل بسیاری کردم. شبی در خواب حضرت فاطمه زهرا(س) فرمودند: «خدا را به سربازان پسرم مهدی(عج) قسم بده تا خواسته ات اجابت شود».

معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، مرکز خدمات حوزه علمیه مرکز را یکی از پدیده های مبارک انقلاب اسلامی دانست و افزود: این مرکز توانسته است مقداری از نگرانی ها، دغدغه ها و اضطراب های روحانیان را از بین ببرد.

وی اصلاح و بهبود عملکرد مرکز خدمات حوزه علمیه را حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: برای بهبود عملکرد این مرکز و اصلاح آن باید به اولویت بندی نیازها بپردازیم و نیازهای فوری و ضروری را از غیر تشخیص دهیم. این امر در صورت توجه به فلسفه وجودی مرکز خدمات حوزه علمیه و چرایی تاسیس آن محقق می شود. همچنین هر طرح و نوآوری باید منطبق با این فلسفه وجودی مطرح شود و لازم است تا هیأت اندیشه ورزی فارغ از کار اجرایی و مدیریتی برای تفکر، رصد و مطالعه پیرامون این موضوع تشکیل شود.

حجت الاسلام والمسلمین مروی با اشاره به محدودیت بودجه و فراوانی نیازهای روز افزون گفت: اولویت بندی ما را در مساله کمبود بودجه نیز یاری می رساند و این الگو را در سیره مالی رهبر معظم انقلاب می توانیم مشاهده کنیم.

معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به لزوم دیدار مدیران با روحانیان و لمس مسائل و مشکلات آنان افزود: از موضوعاتی که رهبر معظم انقلاب تاکید فراوانی بر آن دارند و آن را بسیار با برکت می دانند، بازدید از وضعیت زندگی روحانیان و لمس مشکلات آنان از نزدیک است. چرا که در دفتر کار نشستن و نوشتن گزارش به تنهایی مشکلات مردم را حل نمی کند و به این شکل نمی توان حاق مسائل و معضلات را دریافت. همچنین این بازدیدها بار عاطفی و روانی خاص و مثبتی را به همراه دارد که از کمک های مادی با ارزش تر است.

وی طرح دیدار با روحانیان را موثر دانست و خاطرنشان کرد: این بازدیدها از سال 1375 با سرکشی به استان ها، شهرستان ها و روستا ها آغاز شد و اثرات پر برکتی را در پی داشته است. با وجود کافی نبودن مبالغ پرداخت شده با طراحی و اجرای «طرح مستغنی»  که در آن به طور جداگانه ای به مشکلات اضطراری روحانیان رسیدگی می شود، بخشی از این مسائل حل شده است که رضایت رهبر معظم انقلاب را نیز در پی داشته است./202/933/ب1

ارسال نظرات