۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۰
کد خبر: ۵۱۰۳۵۱
مدیر حوزه های علمیه خواهران استان ایلام:

حوزه علمیه سرمایه و امانت ارزشمند الهی است

مدیر حوزه های علمیه خواهران استان ایلام گفت: حوزه علمیه یک سرمایه و امانت ارزشمندی است که همه ما نسبت به آن مسؤول بوده و باید قبل از حسابرسی در آن دنیا، نسبت به این امانت محاسبه به عمل آورده که از این سرمایه عظیم چگونه استفاده کرده ایم.
حوزه خواهران ایلام

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ایلام، حجت الاسلام محمدعلی عسگری، مدیر حوزه های علمیه خواهران استان ایلام، امروز در نشست مجمع خیرین استان ایلام که در مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) ایلام برگزار شد، اظهار داشت: حوزه علمیه یک سرمایه و امانت ارزشمندی است که همه ما نسبت به آن مسؤول بوده و باید قبل از حسابرسی در آن دنیا، نسبت به این امانت محاسبه به عمل آورده که از این سرمایه عظیم چگونه استفاده کرده ایم.

وی افزود: ما افزون بر مسؤولیت نسبت به سرمایه عمر خود، مسؤول سرمایه عمر طلابی که بهترین و پاکترین های این جامعه بوده و تحت مدیریت ما می باشند نیز هستیم.

حجت الاسلام عسگری خاطرنشان کرد: مسؤولیتی که به ما درباره حوزه های علمیه سپرده شده، بسیار سنگین است و اگر با نیت الهی در این مکان مقدس خوب عمل کرده، توفیقات ما بیشتر و اگر درست عمل نکنیم سلب توفیق خواهیم شد.

وی ادامه داد: كاری كه شما انجام می‌دهید واقعاً مثمر ثمر است. چنانچه زحمات كسانی كه در سلف صالح ما بر روی طلبگی كار كردند، به ثمر نشسته است و بركات آن را در جامعه مشاهده می كنیم از این رو هر كاری كه خیران برای حوزه‌های علمیه انجام می دهند، ثمر آن برای سال‌های طولانی باقی خواهد ماند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان ایلام با اشاره به اهداف برگزاری این نشست گفت: یكی از اهداف ما از برگزاری این نشست آن است كه به خیران بگوییم ما نمی‌خواهیم به ما پول دهید بلكه می‌خواهیم آنان بیایند و وارد مدرسه‌های علمیه خواهران شده و نیازهای آنان را بررسی كرده و به ما مشاوره داده و با ما همراهی و همكاری کنند و در این زمینه خیران می‌توانند به ما بگویند كه در كدام بخش می‌توانند حضور داشته باشند.

حجت الاسلام عسگری تاکید کرد: هدف دیگر این نشست آن است كه خیران کمبودهای مدرسه علمیه در استان را مشخص كنند و ببینند چه كاری می‌توانند برای این موارد انجام دهند یعنی یك خیر رابطی برای مدرسه و جاهایی كه شعاع تأثیرگذاری دارد، شود.

وی در پایان گفت: انجام کار خیر و کمک به ساخت و تجهیز مدارس علمیه قطعا مصداق عمل صالح است و اجر این کار را پروردگار پرداخت خواهد کرد.

گفتنی است در پایان این نشست اعضا و هیأت امنای مجمع خیرین استان ایلام رای گیری و مشخص شدند./۲۰۲/۸۷۹/ب۱

ارسال نظرات