۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۵:۴۵
کد خبر: ۵۰۹۱۰۰
سردار اشتری:

تکامل نیروهای مسلح از دستاوردهای دفاع مقدس است

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به دستاوردهای دفاع مقدس، گفت: تکامل نیروهای مسلح یکی از دستاوردهای دفاع مقدس است و ضرورت دارد فرهنگ دفاع مقدس و روحیه جهادی در نیروی انتظامی گسترش یابد.
سردار حسین اشتری

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از دفاع پرس، سردار سرتیپ «حسین اشتری» فرمانده نیروی انتظامی در کلاس درس تجزیه و تحلیل دفاع مقدس در دانشکده فرماندهی و ستاد دانشگاه علوم انتظامی امین، به تشريح اثرات دفاع مقدس در نيروی انتظامی پرداخت.

وی که رئیس گروه علمی دفاع مقدس نيز هست، با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) مبنی بر اینکه «دفاع مقدس گنجينه‌ای تمام نشدنی برای آيندگان است»، استفاده از اين گنجينه را برای نيروهای مسلح، علی الخصوص نيروی انتظامی امری ضروری دانست.

این مقام عالی انتظامی کشور، عملکرد موفقيت آميز بسياری از رده‌های ناجا را مرهون گسترش روحيه جهادی در آن‌ها دانست و گفت: در هر کجا که با روحيه جهادی و ايثارگری ورود پيدا کرده‌ايم، موفق بوده‌ايم.

فرمانده ناجا تصریح کرد: يکي از دستاوردهای دفاع مقدس، تکامل نيروهای مسلح است، که ما به سبب استفاده از تجارب فرماندهان دفاع مقدس توانستيم گام‌های خوب و موثری در اين راه برداريم.

سردار اشتری با بیان اینکه دفاع مقدس برای ما دستاوردهای بسياری داشته است، گفت: خودباوری، اعتماد به نفس و اثبات «ما می‌توانيم» نيز گنجی از گنجينه‌های اين دوران است.

فرمانده ناجا در پایان گفت: گسترش فرهنگ دفاع مقدس یکی از اهداف ما در نیروی انتظامی به شمار می‌آید که اين فرهنگ دربرگيرنده مديريت جهادی و ايثار و از خودگذشتگی است./۱۳۲۵//۱۰۲/خ
ارسال نظرات