۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۶
کد خبر: ۵۰۶۸۰۰
امام جمعه تبریز مطرح کرد؛

ضرورت توجه به الزامات اقتصاد مقاومتی برای بهبود وضعیت معیشت مردم

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با بیان اینکه مردم از وضعیت معیشتی خود رنج می برند، گفت: دستگاه های دولتی و اداری باید به دنبال تحقق الزامات اقتصاد مقاومتی برای بهبود وضعیت کار و تولید باشند.
امام جمعه تبریز، حجت الاسلام آل هاشم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم  امروز در دیدار مدیران سازمان صنعت، معدن و تجارت اصناف تولیدی استان با تأکید بر توجه جدی به مسأله اقتصاد، اظهار داشت: امروز جامعه ما درگیر مشکلات اقتصادی و بیکاری است که همت مضاعف مسؤولان را می طلبد.

وی با بیان اینکه جوانان و مردم از مشکلات معیشتی و بیکاری رنج می برند، ابراز داشت: از این رو باید برای حل مشکلات مردم تلاش خود را مضاعف کنیم، امروز جوانان با وجود بیکاری و تهاجمات فرهنگی دشمن که بیشتر متوجه نسل جوان است دچار مشکل هستند.

امام جمعه تبریز اقتصاد را مشکل اساسی امروز کشور دانست و خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب چندین سال است که این مسأله مهم را مورد توجه قرار داده است و با نام گذاری سال‌های گوناگون به اقتصاد سعی در ایجاد همت همگانی برای تقویت بنیه اقتصادی کشور، برای رفاه مردم و مقابله با دشمنان داشتند.

وی با اشاره به اینکه امسال از سوی رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» نام گرفت، تصریح کرد: توجه به ظرفیت‌های بخش های مختلف برای اشتغال زایی و تولید مهم است، صنایع، معادن و بخش کشاورزی در ایجاد تولید و اشتغال زایی نقشی اساسی دارند.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم اقتصاد دولتی را از آسیب‌های اقتصادی کشور دانست و ابراز داشت: از جمله الزامات اقتصاد مقاومتی، مردمی بودن و خصوصی سازی بخش اقتصاد و قرار گیری در دست کسانی که می توانند مشکل این بخش را حل و باعث رونق در آن شوند.

وی با بیان اینکه تولید از مفردات شعار سال است و باید به گونه‌ای عمل کرد که تولید ملی افزایش یابد، افزود: فرهنگ سازی در مصرف کالاهای داخلی  در میان مردم و نهادهای دولتی، ارتقا کیفی محصولات و تولید محصولات صادرات محور همگی برای تقویت تولید مهم است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تصریح کرد: با توجه و تقویت تولید بستر لازم برای اشتغال نسل جوان، شکوفایی استعداد ها و بهره گیری از نخبگان جوان فراهم خواهد شد، سرمایه ملی کشور ما، نسل جوان مستعد ما است که به جهت نبود بستر مناسب دچار فرسایش شده اند.

وی اسراف در دستگاه های دولتی و جامعه، اقتصاد تک محصولی و ورود بی رویه کالاهای خارجی به کشور را از دیگر آسیب‌های اقتصاد کشور برشمرد و افزود: بانک‌ها دیگر سمت تقویت اقتصاد کشور هستند، بانک ها باید با ارائه خدمات وتسهیلات مناسب در رونق تولید نقش خود را ایفا کنند./854/۲۰۲/ب2

ارسال نظرات