سند ۲۰۳۰ در تکمیل سند هزاره و اهداف جهانی سازی است
حجت الاسلام حسن بابانژاد مدیر موسسه جهادی تبلیغی سفیر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، در رابطه با سند 2030 و مسائل حقوقی حاکم بر آن، اظهار داشت: مبحث اصلی ای که در در مورد این سند می توان مطرح کرد، آن است که 2030 سند است یا بیانیه یا اعلامیه و یا هر چیز دیگر که طبق اصول و حقوق بین الملل نامی بتوان بر روی آن گذاشت؛ در هر صورت برای تایید و اجرایی شدن باید از مجرای سیستم حاکمیتی جمهوری اسلامی رد شود چراکه ما در جمهوری اسلامی دارای رهبری هستیم که سه قوه زیر نظر ایشان عمل می کنند و قوه مجریه وظیفه اش اجرای مصوباتی است که در مجلس و نهادهای مربوطه وضع می شود.
وی بیان داشت: سوالی که اکنون مطرح است این است که آیا قوه مجریه حق دارد سندی را امضا و اجرایی کند که به سمع و نظر مجلس و رهبری نرسیده است؟ از این رو می بینیم برخی آن را بیانیه خواندند نه سند، در حالی که در ترجمه فارسی ارائه داده شده توسط یونسکو می بینیم در چند جای آن صحبت از تعهد و الزام است و حال آنکه آیا در بیانیه متعهد می شویم یا در سند اجرایی و عملیاتی؟
حجت الاسلام بابانژاد خاطر نشان کرد: حتی بر فرض بیانیه بودن 2030 باز هم قوه مجریه نمی تواند در این فضا در سطح بین الملل تعامل کند چراکه در سیستم حقوق بین الملل، نظام هایی وجود دارد که باید مدّ نظر قرار گیرد.
وی در بیان بحث مبنایی محتوای سند عنوان داشت: وقتی طبق محتوای سند پیش می رویم می بینیم که هدف از نوشتن سند را رسیدن به اهداف توسعه پایدار مطرح می کنند، توسعه پایداری که نگاهش جهانی سازی است که جزء اصول مسلم غرب است.
مدیر موسسه جهادی تبلیغی سفیر ادامه داد: جهانی سازی به معنای رفتن به سوی یک مدل واحد در مدیریت جهان در دهکده جهانی است به گونه ای که تحت یک قوانین واحد کار کنیم و یک کدخدایی داریم که ما را مدیریت می کند. این مدل سیستم جهانی را در سازمان ملل که دنبال کنیم متوجه خواهیم شد که کدخدا در اینجا، کشورهایی هستند که حق " وتو " دارند که در رأس همه آنها آمریکا است که خود آمریکا هم لایه و ظاهری برای صهیونیست است.
وی تصریح کرد: بنابراین می بینیم که جهانی سازی طبق اصولی که خود آنان بیان می کنند، قرار گرفتن تحت سیطره سازمان مللی است که در واقع سازمان ملل نیست بلکه سازمان 4 کشوری است که حق " وتو " دارند و در واقع جامعه ایده آل از دید آنان، قرار گرفتن تحت سیطره و استعمار قدرتهای بین المللی است.
این کارشناس دینی افزود: هر سندی دارای یک قله و هدفی است از این رو هدف و غایت سند 2030 رسیدن به نظم نوین جهانی و قرار گرفتن در مدیریت دهکده جهانی و توسعه پایدار است که در نهایت کشورهای دیگر را مستعمره ابر قدرتها می کند.
وی مساله عملیاتی کردن این سند را از مباحث مهم امروز دانست و گفت: از 16 سال پیش یعنی از دوره دوم آقای خاتمی مبانی این سند اجرایی شده است و برخی از انقلابیون بصیر جلوی آن را گرفتند از این رو می بینیم سند 2030 در تکمیل سند هزاره و بقیه اهداف سازمان جهانی سازی است چنانکه در خود این سند به این مساله اشاره شده است چرا که سند هزاره، سندی بود که باید تا سال 2015 به اهدافی می رسید که برخی از آنان عملیاتی شد و برخی دیگر از آنها ناکام ماند از این رو سند 2030 جهت رسیدن به اهداف باقی مانده از سند هزاره به علاوه یک سری از اهداف دیگر نوشته شده است.
حجت الاسلام بابانژاد مطرح کرد: آموزش جنسی ای که امروز مطرح شده در واقع در سند هزاره بوده که در این راستا حتی کتابهایی نیز آماده کرده بودند که نتوانستند اجرایی کنند از این رو می بینیم در همان 16 سال پیش با مقدمه چینی و انداختن موج عظیمی از مباحث جلوگیری از ابتلا به ایدز، درصدد بودند تا مقاربتهای جنسی سالم را به دانش آموزان آموزش دهند چنانکه در همین راستا عنوان کردند که درصد زیادی از دانش آموزان ما مبتلا به ایدز هستند چرا که آنان مبتلا به روابط جنسی ناسالم شدند و به همین سبب مبتلا به ایدز هستند از این رو لازم است جهت جلوگیری از آن به آموزش جنسی سالم بپردازیم.
وی در ادامه عنوان کرد: افراد انقلابی بصیر در همین راستا با مدل ارائه آمار دقیق توانستند مانع از نشر این مساله شوند چنانکه در بررسی های آماری مشخص شد از جمعیت چند هزار نفری آن روز تنها چند دانش آموزش آموز به دلیل مقاربت جنسی مبتلا به ایدز هستند در حالی که برخی سعی داشتند این موضوع را بغرنج تر جلوه دهند و در راستای آن به آموزش جنسی سالم برسند و ایران را وارد عرصه خطرناک تری کنند که خوشبختانه موفق نشدند.
مدیر موسسه جهادی تبلیغی سفیر اظهار داشت: اکنون نیز همان مبحث آموزش جنسی سالم که در سند هزاره ناکام ماند با مدلی دیگر در سند2030 آمده است چنانکه اکنون با این عنوان که دانش آموزان حق آموزش فراگیر دارند و آموزش مسایل جنسیتی از جمله آموزش فراگیر هست بنابراین باید در این زمینه آموزش ببینند.
وی در پایان تاکید کرد: در بخش محتوایی این سند مباحث بسیاری وجود دارد که در بخش دیگری به آنان خواهیم پرداخت اما آنچه اکنون باید مورد توجه قرار گیرد بحث آگاهی از اهداف سند و چگونگی اجرایی کردن آن است چراکه باید در این زمینه هوشیاری و بصیرت داشته باشیم./9703/ت۳۰۱/س