مسؤولان در مقابل نقد سعه صدر داشته باشند
![سید باقر حسینی کریمی](/Original/1396/03/22/IMG19593947.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام سید باقر حسینی، مسؤول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه مازندران امروز در جمع کارکنان و اساتید این دانشگاه با اشاره به حضور فعالانه مردم در صحنه های انقلاب، گفت: مردم با حضور توام با بصیرت خود گره های کور را در مسیر انقلاب باز کردند و دشمنان توطئه های خود را برای جدا کردن مردم از بدنه نظام اسلامی قرار دادند.
وی افزود: مردم در نظام اسلامی و در قاموس انقلاب دارای یک جایگاه مهم و استراتژیک هستند و این پیوند در تبعیت کامل از ولایت فقیه به عنوان مهمترین عنصر قدرت و اقتدار در نظام اسلامی محسوب می شود.
استاد حوزه و دانشگاه حضور با شکوه مردم در انتخابات امسال را یک نمونه برجسته از حضور حداکثری مردم در صحنه بیان کرد و اظهار داشت: حضور مردم در انتخابات موجب خلق یک حماسه بزرگ شد و لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب بود.
وی ادامه داد: همه اقشار و آحاد جامعه با توجه به فشارهای دشمنان و طرح های آن ها علیه ایران اسلامی باید همدلانه و با وحدت برای گذر از این پیچ تاریخی تلاش کنند.
حجت الاسلام حسینی خدمت به مردم به ویژه اقشار ضعیف و محروم جامعه را قدردانی درست مسؤولان از حمایت های مردم و حضور آن ها در صحنه دانست و گفت: مسؤولان شکرگزاری از فرصت خدمت را با تلاش شبانه روزی و جهادی برای مردم به جا آورند و با کار و تلاش توام با بهره گیری از نیروی خلاق و جوان مبتکر ایرانی برای برطرف کردن مشکلات کشور تلاش کنند.
وی افزود: مسؤولان اجرایی کشور با سعه صدر با نقدهای دلسوزانه و منصفانه برخورد کنند و از این ظرفیت برای رفع کاستی ها و ضعف ها بهره بگیرند.
مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی نوشیروانی حضور مدیران انقلابی را عامل پیش برنده در رسیدن به توفیقات برای اداره کردن کشور بیان کرد و اظهار داشت: برخورد با فسادهای اقتصادی، سیاسی و رفع آسیب های اجتماعی امروز از خواسته های مردم است و به ویژه در حوزه اقتصاد تمام تلاش ها در راستای اقتصاد مقاومتی بر اساس ابلاغیه سیاست های کلی ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری باشد.
وی ادامه داد: عزت ملی ما با حفظ اصول انقلابی و رعایت حکمت و مصلحت در مواجهه با کشورهای دیگر به دست می آید و اقتدار ما را در عرصه جهانی تامین می کند.
حجت الاسلام حسینی تقویت قوای امنیتی و دفاعی را لازمه هر پیشرفت بیان کرد و گفت: امینت زیر بنای هر رویداد مهم در کشور است و موجب استحکام و اقتدار ملی و حس آرامش در کشور می شود.
وی بزرگترین نعمت در کشور را وجود و هدایت های ولی فقیه بیان و تصریح کرد: بدرها و خیبرهای بزرگ در مسیر انقلاب با تاسی و تبعیت کامل از ولایت فقیه میسر می شود و دوری از مسیر ولایت عاقبت بخیری را از انسان می گیرد./۲۰۲/۱۳۱۳/ب۱