۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۶
کد خبر: ۵۰۱۴۶۶
حجت الاسلام پناهیان:

سند ۲۰۳۰ حق تربیت را از والدین سلب می‌کند

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه آموزش صحیح به فرزندان در نظام تعلیم و تربیت حق والدین است، گفت: اجرای سند ۲۰۳۰ حق تربیت را از والدین سلب می‌کند.
حجت الاسلام پناهیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه، یکشنبه شب در مراسمی که به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان و به همت هیأت شهدای گمنام در حسینیه فاطمة الزهرا(س) برگزار شد، گفت: بزرگترین نعمت و معجزه الهی پس از سپاه ابرهه میلاد امام علی(ع) بود که عظمت این معجزه بیانگر انتظارات الهی از مردم مکه است.

استاد دانشگاه ادامه داد: امام علی(ع) فرمودند: پیامبر(ص) را خدا و مرا رسول خدا ادب کرد و ادب مومنان نیز با من است؛ پیامبر(ص) از همان کودکی سرپرستی و تربیت امام علی(ع) را برعهده گرفت.

حجت الاسلام پناهیان موضوع تربیت را بسیار مهم دانست و ابراز کرد: چگونگی فضا و محیطی که انسان در آن رشد می‌کند بسیار مهم است، یکی از مهمترین اهداف انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران ایجاد فضای تعلیم و تربیت صحیح برای نوجوانان و نونهالان این جامعه است.

وی افزود: هر گونه اتفاق فکری و فرهنگی بعد از دوران تربیتی کودک رخ می‌دهد، اهمیت تربیت در سنین کودکی به حدی جدی و مهم است که پیامبر(ص) تربیت امام علی(ع) را از همان دوران طفولیت با دقت و حساسیت بیشتری بر عهده گرفتند.

استاد حوزه علمیه مهمترین سن تربیت فرزند را در دو هفت سال اول بیان کرد و گفت: فرزند در این دو دوره بدون اینکه سخنی بگوید اعمال و رفتار والدین را در ذهن خود ثبت و ضبط می‌کند، بنابراین لازم است والدین اصول صحیح تربیت فرزندان را به درستی آموزش ببینند.

این خطیب مشهور ادامه داد: در روایات آمده است که در دوره هفت سال اول کودک باید از محبت والدین سیراب شود چرا که این امر موجب آرامش و اطمینان فرزند نسبت به حمایت والدین می‌شود، در این دوره کودک سلطان و والدین مجری اوامر او هستند.

حجت الاسلام پناهیان با اشاره به تأثیر مهم بازی در رشد و تربیت کودکان، عنوان کرد: بنده پیشنهاد می‌کنم محل هایی برای حضور کودکان به همراه مادران تأسیس شود تا انواع بازی‌ها را که در راستای تربیت فرزندان بسیار دقیق طراحی شده به مادران و کودکان آموزش داده شود چرا که بازی نقش عجیبی در تربیت کودکان دارد.

استاد دانشگاه ادامه داد: هفت سال دوم دوره طلایی برای تربیت فرزندان است، در این دوره کودکان با دریافت و آموزش خاص، مؤدب می‌شوند اما متاسفانه امروز آموزش و پرورش در این زمینه موفق نیست، فرزند اگر تا چهارده سالگی مؤدب شود دیگر نمی‌تواند در سنین بالاتر اعمال و کردار ناپسند انجام دهد، روانشناسان نیز اذعان دارند که در دوره دوم فرزند علاقه به دریافت دستور دارد.

استاد حوزه علمیه اضافه کرد: در حال حاضر آموزش زبان عربی به فرزندان از سنین 12 سال به بعد است به همین خاطر لطمه‌های بزرگی به باورهای دینی دانش آموزان وارد می‌شود.

این خطیب مشهور درباره سند 2030، گفت: شما تصور نکنید که آموزش و پرورش برای مدارس بخش نامه خواهد ‌زد مبنی بر اینکه مدارس و معلمان باید مفاد سند 2030 که مربوط به مسائل جنسی و بی‌حیا ساختن کودکان است را اجرایی کنند، اگر تا دیروز گاهی آثار این امور در کتب درسی مشاهده می‎شد امروز علنا به فکر اجرایی ساختن آن هستند.

حجت الاسلام پناهیان در ادامه عنوان کرد: امروز ما شاهد از دست دادن بهترین موقعیت تربیت کودکان در آموزش و پرورش هستیم، حوزه‌های علمیه و نیروهای انقلابی به تأسیس دبستان همت کنند که این امری بسیاری مهم و ضروری به شمار می‌رود.

استاد دانشگاه با بیان اینکه نور عصمت در وجود کودکان موج می‌زند، گفت: کودکان سرمایه‌های کشور هستند بنابراین مسؤولان باید به فکر اصلاح آموزش و پرورش باشند چرا که دور ریختن این سرمایه خسارتی سنگین بر بدنه انقلاب است، صهیونیسم با طراحی سند 2030 حق تربیت را از والدین سلب می‌کند، اگر دیروز ما برای حفظ خاک میهن مبارزه می‌کردیم و امروز به نبرد خود افتخار می‌کنیم باید توجه داشته باشیم که در حال حاضر باید برای حفظ انسان‌ها با دشمن بجنگیم و این بسیار مهمتر از جنگ برای خاک است.

استاد حوزه علمیه ادامه داد: لازم است در بین مردم نهضتی برای تربیت فرزندان صورت بپذیرد تا با مطالبه‌گری از آموزش و پرورش، این نهاد اقدام به آسیب‌ زدایی از مدارس کند./813/۲۰۱/ب2

ارسال نظرات