۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۲
کد خبر: ۴۹۸۸۶۱
رییس انجمن علمی اسلام و پیشرفت:

حضور حداکثری در انتخابات تکلیف شرعی است

رییس انجمن علمی اسلام و پیشرفت با بیان اینکه حضور در پای صندوق‌های رای یک تکلیف شرعی است، گفت: حضور حداکثری در انتخابات ۹۶ برای جامعه سرنوشت ساز است.
حاج علی اکبری

حجت الاسلام حسن حاج علی‌اکبری رییس انجمن علمی اسلام و پیشرفت، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، گفت: ۲۹ اردیبهشت حضور گسترده اصناف و گروه‌های مختلف مردم با سنین مختلف اعم از پیر و جوان، میان سال و نوجوان، کارگر و کارمند، بازاریان و کسبه که در چهره‌هایشان فشار و سختی مشکلات اقتصادی موج می‌زند و مردمی که مشکلات رکود رابا همه وجود لمس کرده‌اند در پای صندوق‌های رای شاهد خواهیم بود.

وی افزود: شعارهای مردم در ایام تبلیغات نامزدها بیانگر این پیام بود که باید تحولی در وضعیت موجود ایجاد شود چرا که دولت کنونی با چند اشتباه راهبردی هزینه‌های سنگینی را بر ملت تحمیل کرد.

حجت الاسلام حاج علی‌اکبری با اشاره به نقاط ضعف دولت یازدهم، اضافه کرد: دولت یازدهم به جای آن که به ریشه مشکلات اقتصاد داخلی بپردازد و بر قدرت و توانمندی مردم اعتماد کند دست خود را با اعتماد تمام به سوی بیگانه دراز کرد.

رییس انجمن علمی اسلام و پیشرفت ادامه داد: لازم بود دولت به فداکاری‌های مردم نسبت به ارزشهایی که ملت برای آنان قداست قائل بودند بها می‌داد نه اینکه به ارزش‌هایی که از سوی غرب و سردمداران جهانی پیشنهاد می‌دادند اهمیت دهد.

وی با تاکید براینکه دولت در عرصه اقتصادی و سیاسی وظیفه داشت عزت مردم را حفظ کند، تصریح کرد: در چهار سال اخیر مردم عزت سیاسی و اقتصادی خود را تضعیف شده یافتند همچنین در مسائل فرهنگی که آثار آن دیرپاتر و دارای ماندگاری بیشتر است خسارت‌های سنگینی بر ملت تحمیل شد، بنابراین عدم کفایت دولت از نظر مردم بسیار واضح و مبرهن است و این امر در شعارهای انتخاباتی کاملا مشهود بود.

حجت الاسلام علی‌اکبری ادامه داد: امروز ملت ابهامات و سوالات فراوانی از دولت دارند که متاسفانه هیچ یک از مسؤولان و وزرا حاضر به پاسخگویی به آن نشدند و دست به برخوردهای تبلیغاتی، عملیات روانی، تبلیغات رقیب هراسانی و تبلیغاتی بعضا دشمن شاد کن زدند.

رییس انجمن علمی اسلام و پیشرفت عرصه کنونی را زمانی برای تغییر بیان کرد و گفت: ازدحام ملت در گردهمایی‌های دولت کار و کرامت حاکی از نیاز مهم دارد.

وی با تاکید بر حضور حداکثری مردم در انتخابات 96، اظهار داشت: حضور در پای صندوق‌های رای برخلاف نگاه غرب که آن را تنها یک حق قلمداد می‌کند انقلاب اسلامی این مهم را یک تکلیف شرعی به شمار می‌آورد.

افزود: لازم است در رای دادن بیش از آنکه به حق بودن آن تاکید شود به تکلیفی بودن این عمل توجه شود بنابراین مسلمانان براساس تکلیف شرعی، کسانی که ارق ملی دارند بر پایه وظیفه ملی و شهروندان عادی به حسب مصالحی که در جامعه باید رعایت شود روز جمعه پای صندوق‌های رای آماده شوند تا با حضورشان سرنوشت خویش را به نفع خودشان تغییر دهند.

رییس انجمن علمی اسلام و پیشرفت انتخابات را لیله القدر دانست و خاطر نشان کرد: تغییر جامعه در روز 29 اردیبهشت رقم می‌خورد از این رو مردم از هر صنف و سلیقه باید در انتخابات شرکت کرده منصافانه به فرد اصلح رای دهند، تا با انتخابی صواب مشارکت حداکثری خود را به منصه ظهور برسانند./۳۰۲/۸۱۳/ب۱

ارسال نظرات