بین افراد صالح، بگردید و صالحترین را پیدا کنید
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از دفاع پرس، با توجه به فرا رسیدن برگزاری دوازهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، نظرات و دیدگاههای گوناگونی از مردم و همچنین مسولین در مورد نامزدهای منتخب مطرح است.
در این ایام مهم شاهد آن هستیم که مردم در جستجوی معیارها و نشانههای برجسته و سودمند نامزدهای منتخب هستند تا با بصیرت و آگاهی در روز جمعه 29 اردیبهشت با حضور پر شور در پای صندوقهای رای حماسهای دیگر رقم بزنند و انتخابت شایستهای داشته باشند.
حال با توجه به اینکه در کشف معیارها، دیدگاهها و نظرات مقام معظم رهبری ملاک، حجت و حسن ختام است، لازم است تا با مراجعه به بیانات ایشان، معیار انتخاب کاندیدای مطلوب را بدست آوریم و براساس آن نسبت به انتخاب رئیس جمهور مطلوب اقدام کنیم.
با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدارهای مختلف با اقشار مردم، روشن میشود که بارزترین مشخصهی ایشان در انتخاب رئیس جمهور مطلوب، برگزیدن کاندیدای اصلح است.
انتخاب اصلح از دیدگاه مقام معظم رهبری دارای اهمیت فراوانی است. ایشان در مناسبتهای مختلف، بارها به این نکته اشاره کردهاند که در ادامه به برخی از آنها اشاره می شود.
«نکته بعدى در باب انتخابات این است که مردم باید به فکر شناخت اصلح باشند؛ چون امر کوچکى نیست. مسأله انتخابات، مسأله سپردن سرنوشت بخش عمده امکانات کشور به یک نفر و یک مجموعه است. سرنوشت مسائل اقتصادى، مسائل فرهنگى، روابط خارجى و مسائل گوناگون دیگر تا حدود زیادى به این قضیه وابسته است. درست است که قواى دیگر هم هر کدام وظایفى دارند، اما مهمترین مسائل و فعالیتهایى که در بخشهاى مختلف کشور به جریان مىافتد، به قوّه مجریّه مربوط است که سرنوشت آن در این انتخابات معلوم مىشود. شوراى نگهبان طبق وظیفه قانونى خود، کسانى را که از لحاظ معیارهاى قانونى صلاحیت دارند، مشخص خواهد کرد. سپس من و شما بایستى در بین این مجموعه نگاه کنیم و کسى را که اصلح است، انتخاب کنیم. این هم وظیفه بسیار مهمى است».
«ملت باید تلاش خود را بکند، باید زحمت بکشد و دنبال اصلح بگردد. من مکرّر عرض کرده ام که مسئله، مسألهى دین و خدا و اداى تکلیف است. همچنان که اصل انتخابات یک تکلیف الهى است، انتخاب اصلح هم یک تکلیف الهى است. قبلًا هم گفتیم که تفاضل و لو کم باشد، در این قضیه بسیار است. باید بگردید، بین خودتان و خدا حجّت پیدا کنید؛ یعنى بتوانید از راهى بروید که اگر خداى متعال پرسید شما به چه دلیل به این فرد رأى دادید، بتوانید بگویید به این دلیل. بین خودتان و خدا، دلیل و حجّتى فراهم کنید و بعد با خیال راحت بروید رأى بدهید. مردم باید این کار را بکنند و ما هم از خدا مىخواهیم و دعا و آرزو مىکنیم که خداى متعال دلهاى مردم را به سمت نامزد اصلح آنکه واقعاً صلاحیتش بیشتر است هدایت کند.» (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از خانوادههاى ایثارگران در تاریخ 76.2.31 )
در جمهورى اسلامى، انتخاب، انتخاب اصلح است
«در جمهورى اسلامى، انتخاب، انتخاب اصلح است؛ نه رقابت انتخاباتى. این دعواها و رقابتها، متعلق به دموکراسیهاى غربى است که ازخدا و دین، هیچ چیزى به مشامشان نرسیده است.کارهایى که بعضیها انجام مىدهند، باب جمهورى اسلامى نیست. در اینجا ممشا، ممشاى اسلامى است و انتخاب، انتخاب اصلح. مردم باید با چشم باز و با بصیرت وارد بشوند و آدمهایى را که اطمینان پیدا مىکنند، انتخاب کنند.» (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با گروه کثیرى از آزادگان و اقشار مختلف مردم، 1369.7.11)
«انتخاب فرد اصلح و داراى تقوا و تدبیر براى مقام مهم ریاست جمهورى، که در قانون اساسى جدید، داراى اختیارات وسیع در ادارهى کشور است، وظیفهاى شرعى و عقلى و انقلابى است، و کوتاهى در این امر یا عدم حضور در پاى صندوقهاى رأى، خسارتهاى جبرانناپذیرى به بار خواهد آورد.»(پیام مقام معظم رهبری به ملت شریف ایران در چهلمین روز ارتحال حضرت امام خمینى (ره) - 1368.4.23)
«مردم سعى کنند صالحترین را انتخاب کنند. آن کسانى که نامزد ریاست جمهورى میشوند و در شوراى نگهبان صلاحیت آنها زیر ذره بین قرار میگیرد و شوراى نگهبان صلاحیت آنها را اعلام میکند، اینها همهشان صالحند. اما مهم این است که شما در بین این افراد صالح، بگردید و صالحترین را پیدا کنید. اینجا جائى نیست که من و شما بتوانیم به حداقل اکتفاء کنیم؛ دنبال حداکثر باشید؛ بهترین را انتخاب کنید.» (بیانات مقام معظم رهبری در جمع مردم استان کردستان در میدان آزادى سنندج - 1388.2.22)./۱۳۲۵//۱۰۲/خ