سند ۲۰۳۰ در راستای ترویج لیبرال و سرمایهداری است
به گزارش خبرگزاری رسا، محمدامین مظلوم خداشهری عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران در رابطه با بیانات مقام معظم رهبری پیرامون سند 2030 گفت: سند 2030 یک سند کاملا غربی است، این سند به جز ترویج لیبرال و سرمایه داری چیزی برای ما ندارد.
وی ادامه داد: در لیبرال آموزشی گفتهاند آموزش متون دینی مخل خلاقیت است و باید از مدارس حذف شود، لیبرالیسم کلاسیک و نئولیبرال اعلام کرد که ما به دین کاری نداریم و خودمان با عقل خودمان میسنجیم. اخلاق و حیا مسخره میشود و دست معلم، پدر و مادر با عنوان آزادی لیبرال از کودک برداشته میشود، حق همجنسبازی را جزو اصول حقوق بشر قرار میدهد.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: این نگاه میگوید حتی اگر 99 درصد یک جامعه به مسئلهای رأی موافق داد ولی آن مسئله در چارچوب لیبرال نباشد، آنها آن مسئله را دموکراسی نمیدانند.
وی اظهارداشت: براساس این سند مستشاران خارجی باید به آموزش و پرورش ما نظارت کنند که این در شأن جمهوری اسلامی ایران نیست. دولت مردان و مسئولان نباید این سند را قبول میکردند و به آن متعهد میشدند.
* چرا مسئولان منفعت جامعه اسلامی ایران را جدی نمیگیرند؟
خداشهری تاکید کرد: عدهای میگویند ما ملزم به اجرای این سند نیستیم اما در آینده میبینیم که اگر اجرا نکنیم محکوم خواهیم شد. چرا مسئولان منفعت جامعه اسلامی ایران را جدی نمیگیرند؟
وی ادامه داد: براساس چه معیار عقلی و منطقی چنین اعتمادی از سوی مسئولان کشور به یک نهاد بینالمللی شده که سوابق آن مشخص است؟ باید گفت این اعتماد از جنس همان اعتمادی است که استراتژیستهای جریان لیبرال، مذاکرات هستهای را طراحی و به دستگاه دیپلماسی کشور تحمیل کردند که اکنون وزیر امور خارجه مجبور به اعتراف به اشتباه بودن آن شد.
وی ادامه داد: متاسفانه علیرغم ادعای دفاع از حقوق شهروندی و رونمایی از سند آن، محرمانهسازی بسیاری از مسایل برای مردم و دور زدن نهادهای قانونی کشور و دادن تعهدات بینالمللی مغایر با قوانین و ارزشهای کشور جزو اتفاقاتی است که طی سالهای گذشته شاهد آن بودیم، در حالیکه دانستن حق مردم است.
* جامعه باید بداند سند 2030 چه بلایی سر کشور میآورد
وی گفت: حق جامعه است بداند سند 2030 متضمن منافعی برای کشور است یا موجب تعارضات بین نسلی و انحراف نسل آینده کشور میشود و هویت ایرانی- اسلامی را هدف قرار داده است؟ قطعاً این اقدامات ناشی از حساسیت و نگرانی از واکنش جامعه به ویژه جامعه علمی- آموزشی کشور بوده و به همین دلیل جریان پشتپرده آن تلاش دارد مسائل در سکوت برگزار شود.
وی افزود: در سند 2030 در ظاهر عبارت خوبی مانند آموزش و توسعه پایدار به کار برده شده، اما آنچه که از نتیجه عملی آن به دست میآید تغییر باورهای مردم و هماهنگ کردن نسل آینده با سیاستهای نظام سلطه سرمایهداری تحت عنوان نظم جهانی است. همانگونه که در دیگر اسناد بینالمللی سخن از صلح جهانی برده شده اما نتیجه آن اسناد، جنگ و خونریزی و خشونت در اقصی نقاط جهان است.
* هدف سند 2030 و نفوذ دشمن در جمهوری اسلامی ایران است
وی تاکید کرد: میگویند هدف از این سند ایجاد شهروند جهانی است. لفظ شهروند جهانی یعنی چه؟ آیا تعبیر آن به غیر از نفوذ دشمن در جمهوری اسلامی ایران است.
وی گفت: درحالی دولت اصرار دارد طرحهای غیربومی و خلاف قانون یونسکو را به جای طرح تحول بنیادین آموزش و پرورش که یک طرح بومی و مصوب است، به اجرا گذارد تا زمینه هضم هویت ملی- اسلامی و نسل آینده کشور در پروژه جهانی شدن فراهم شود، که رهبر معظم انقلاب تاکید دارند «ما برای تربیت نسل آینده با حریفی به نام «نظام سلطه بینالمللی» مواجه هستیم که برای نسل جوان ملتها به ویژه ملت ایران برنامه دارد.
وی گفت: نوسازی نظام آموزشی به شیوه تقلیدی و رونویسی از دست غربیها کاری غلط است. آموزش و پرورش در قانون اساسی، مسئلهای «حاکمیتی» است و دولت باید نقشآفرینی کند و مصلحت ایران اسلامی را در نظر گیرد./۸۰۷/ ۱۰۲/ص
منبع : فارس