۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۹
کد خبر: ۴۹۵۸۵۳
مدیر مدارس علمیه حضرت مهدی:

طلاب و روحانیان به تبیین شاخصه های فرد اصلح بپردازند

حجت الاسلام نظافت جهاد تبیین در مورد فرد اصلح را بر عهده طلاب و روحانیان دانست و گفت: باید به تبیین شاخص های اصلح برای مردم پرداخت تا انتخاب مردم آگاهانه باشد.
حجت الاسلام نظافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام محمدجواد نظافت مدیر مدارس علمیه حضرت مهدی(عج) صبح جمعه در همایش بزرگ طلاب و روحانیون با موضوع انتخاب اصلح که در جامعه الحسین(ع) برگزار شد گفت: وظیفه جهاد تبیین و شفاف سازی برای مردم بر عهده طلاب و روحانیان است و باید به تبیین شاخص های اصلح برای مردم پرداخت تا انتخاب مردم آگاهانه باشد.

مدیر مدارس علمیه حضرت مهدی(عج) و عضو اتاق تبلیغ خراسان با برشمردن شاخص های فرد اصلح افزود: فرد اصلح کسی است که دارای آگاهی و اشراف عمیق نسبت به ارزش ها و مبانی اسلام باشد و به دنبال حاکمیت دوگانه و تغییر نقشه انقلاب مانند آنچه در گذشته به وسیله برخی اتفاق افتاد نباشد. فرد اصلح نباید خود را هم عرض با رهبری بداند.

وی نداشتن عجب و کبر را دیگر ویژگی فرد اصلح دانست و خاطرنشان کرد: امیرمؤمنان(ع) کارگزاران را به دوری از منت گذاشتن، بزرگ دیدن کارهای خود و خلف وعده توصیه می کنند. چرا که منت گذاشتن احسان را باطل می کند، بزرگ دیدن کارهای خود از بین رفتن نور ایمان و خلف وعده خشم خداوند را در پی دارد.

حجت الاسلام نظافت با اشاره به اهمیت وجود شاخص عدالت در فرد اصلح گفت: فرد اصلح باید سه ویژگی حق و حقیقت، عدالت و رضایت توده مردم را با هم مد نظر داشته باشد. چراکه گاها مردم چیزی را می خواهند که مخالف با حق یا عدالت است و رییس جمهور در نسبت با حق نباید خود را بنده مردم بداند.

مدیر مدارس علمیه حضرت مهدی(عج) با اشاره به ویژگی فرد اصلح در سیاست خارجی افزود: رییس جمهور اصلح باید شجاع باشد و دشمنان را با زبان و عمل بترساند نه اینکه خود بترسد. برخی طوری رفتار می کنند که دشمن می انگارد ما به صلح محتاجیم و این کار دشمن را به طمع می اندازد و زمینه جنگ را فراهم می کند. امیرمؤمنان(ع) می فرماید: «به دشمن خوش بین نباشید و قرارداد سست با آنان نبندید و به لبخندها و ظواهر آنان اعتماد نکنید».

حجت الاسلام نظافت عدم جمع آوری ثروت برای خود و اجرای عدالت را دیگر ویژگی فرد اصلح دانست و خاطرنشان کرد: امیرمؤمنان(ع) جمع آوری ثروت از سوی والیان، تلاش برای ماندن و عبرت نگرفتن مسؤولان را عامل فقیر شدن مردم می دانند و اجرای عدالت را برای همه مردم اعم از نزدیکان دور و نزدیک خود لازم و واجب می شمارند.

مدیر مدارس علمیه حضرت مهدی(عج) با اشاره به اهمیت موضوع قدرت و مسؤولیت گفت: مسؤولیت امانت است و وسیله ای برای جمع آوری ثروت نیست. بلکه امانت را باید ادا کرد و این کار تنها از عهده کسی بر می آید که ظاهر و باطنش یکی باشد.

وی پر کاری را ویژگی دیگر فرد اصلح دانست و افزود: طبق فرمایش امیرمؤمنان(ع) افراد پیر نمی توانند در کار اجرایی پرکار باشند اما ممکن است نظریه پردازان خوب و مناسبی در این زمینه باشند./۲۰۲/۹۳۳/ب۱

ارسال نظرات