مناظرات سیاسی نباید تبدیل به مشاجره شود
حجت الاسلام عبدالصمد ناصری، مدیر حوزه علمیه تبریز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با اشاره به اینکه مناظرات سیاسی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری میتواند در شناسایی فرد اصلح نقش مهمی ایفا کند، اظهار داشت: بهتر است نامزدهای انتخاباتی از تخریب یکدیگر پرهیز کرده و صرفا به بیان برنامهها بپردازند.
وی با بیان اینکه نقد دولت فعلی و دولتهای پیشین بایستی به صورت منصفانه، کارشناسانه و توأم با رعایت اخلاق صورت گیرد، خاطرنشان کرد: اینکه برخی نامزدهای انتخاباتی نقد را مساوی با تهمت مینامند، مسألهای غیرقابل پذیرش است، هر نقدی که منصفانه باشد، قطعا پاسخی دارد که باید با رعایت اصول و قواعد مناظره صورت گیرد.
امام جمعه خسروشاه با تأکید بر اینکه مناظرات سیاسی نباید تبدیل به مشاجره شود، افزود: مردم لحن صحبت و رفتار نامزدهای انتخاباتی را تحلیل می کنند و مشاهده کردند که چه افرادی در برابر نقد دیگران، به جای پاسخگویی رو به اتهامزنی آوردند، بهتر است در دو مناظره بعدی فضای منطقی بیشتری در جلسه حاکم شود.
حجت الاسلام ناصری با اشاره به اینکه به نظر میرسد، برخی نامزدهای انتخاباتی به عنوان پوششی در جریان رقابتهای سیاسی حضور یافتهاند، گفت: حضور چنین افرادی علاوه بر اینکه موجب ضایع کردن بیتالمال و اتلاف وقت مردم میشود، به یک بدعت و تاکتیک ناچندان مطلوب تبدیل خواهد شد.
مدیر حوزه علمیه تبریز با تأکید بر اینکه اولویت اصلی از پخش برنامههای انتخاباتی در رسانه ملی، حضور حداکثری مردم و انتخاب آگاهانه ملت در جریان حماسه سیاسی 29 اردیبهشت است، افزود: قطعا دو مناظره آینده که با موضوعات سیاسی و مسائل خارجی خواهند بود، نگرش جدیدی در مخاطبان ایجاد خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه هر شش نامزد انتخابات ریاست جمهوری مورد تأیید شورای نگهبان بوده و خدمات ارزندهای در طول خدمت برای نظام داشتهاند، گفت: هرگونه تخریب و تهمت در نهایت به زیان کلیت نظام تمام خواهد شد، نباید به سمت شیوههای رقابت انتخاباتی در غرب حرکت شود.
حجت الاسلام ناصری با تأکید بر اینکه ملت خود بهترین قاضی نسبت به عملکرد مسؤولان بوده و فرد اصلح را به بهترین شکل تشخیص میدهند، گفت: البته بایستی شاخصهای ارایه شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مورد توجه همگان باشد تا برخی جریانهای سیاسی در مسیر انتخاب ملت انحراف ایجاد نکنند./935/ ۳۰۲/ب2