دولتمردان با تکیه بر تولید داخل در راستای نجات کشور تلاش کنند
حجت الاسلام محمد باقری، مدیر حوزه های علمیه سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، گفت: نامگذاری سال۱۳۹۶ به نام «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» و تکرار عنوان اقتصاد مقاومتی در شعار امسال از سوی رهبر انقلاب بیانگر موقعیت مهم سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور است.
وی با بیان اینکه کشور ایران دارای موقعیت خاصی است، تصریح کرد: رهبر انقلاب با نگاهی هوشمندانه در شعار امسال به سه نکته مهم اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال اشاره کردند.
مدیر حوزه های علمیه سیستان و بلوچستان ادامه داد: اگر بخواهیم استقلال کشور را جهت گیری کنیم ناچار به نگاه در درون جامعه هستیم.
حجت الاسلام باقری در پاسخ به اینکه اقدامات دولت در راستای اقتصاد مقاومتی در سال گذشته چگونه ارزیابی میشود، بیان کرد: قطعا اگر اقتصاد مقاومتی در حد قابل توجه پیش میرفت نامگذاری امسال به این عنوان بیمعنا بود.
وی افزود: شعار سال به صورت فراگیر مطرح شده بود و مربوط به یک طیف خاص نمیشد، اما آنچه در کشور اتفاق افتاده، ضرورت لازمی است که محقق نشد.
مدیر حوزه های علمیه سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه مسأله اشتغال در کشور سامان پیدا نکرده است، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب با تأکید دوباره، این مسأله را برای همگان نمایان کرده اند به این معنی که همه جامعه، مورد خطاب هستند.
وی گفت: زمانی که رهبر انقلاب این نامگذاری را صورت دادند تولید و اشتغال باید مورد توجه تمامی دولتمردان قرار گیرد و هر دولتی که پای کار میآید باید در راستای نجات کشور تلاش کند.
حجت الاسلام باقری بیان کرد: رونق چرخه تولید و اشتغال تنها برای مشغول کردن یک فرد برای کار نیست بلکه با شاغل شدن یک جوان بسیاری از تبهکاری ها و بزهکاری ها کاهش پیدا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد درون گرا و تحکیم کننده اقتصاد داخلی است، افزود: اقتصاد مقاومتی در حقیقت مجموعه قابلیت های داخلی کشور است که ارکان اصلی را در یک کشور شکل میدهد.
مدیر حوزه های علمیه سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: کشوری که به کارکردهای بیرونی تکیه داشته باشد قطعا قابلیت های داخلی خود را از دست خواهد داد که این یک امر جبران ناپذیر برای دولت و ملت آن خواهد بود./831/302/ب2