اصلاح الگوی تولید و مصرف مهم ترین راه تحقق شعار سال است
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از تسنیم، حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی آل هاشم نامگذاری سال جدید به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی و تحقق خواست مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) در این زمینه را یک نیاز و ضرورت برای کشور دانست و اظهار داشت: این کار نیاز به مشارکت و همدلی مردم و مسئولان دارد.
وی افزود: بحث تولید، اشتغال و ایجاد زیرساختهای دستیابی به آن همواره از سالها قبل از سوی رهبر فرزانه انقلاب مطرح میشده و اصرار ایشان به این موضوع در سال جاری با توجه به نامگذاری آن به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال ضروری میکند بهصورت جدیتر به این مطلب نگاه شده و در این خصوص گامهای عملی پُر شتابی برداشته شود.
نماینده ولیفقیه در ارتش توجه به تولید داخلی و معطوف کردن سرمایهگذاری داخلی به این موضوع را ازجمله اقدامات انجام شده در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری دانست و تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال فرصت خوبی است تا مسئولان بخشهای مختلف اقتصادی کشور درباره مفهوم تولید و اشتغال بیندیشند و راهکارهای مناسب و البته عملیاتی در این زمینه ارائه دهند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تأکید کرد: باید در این زمینه همه دستبهدست هم دهیم و با یک حماسه ملی و فرهنگسازی مناسب شرایط ایجاد راهکارهای تولید و اشتغال بهویژه برای جوانان را فراهمسازیم.
آل هاشم در ادامه بابیان اینکه برای دستیابی به اهداف شعار سال باید بر دانش متکی بود، افزود: باید نگاه سیستمی بر جامعه حاکم شود تا به تحقق اهدافی همچون سیاست اقتصاد مقاومتی که دربرگیرنده دو نکته کلیدی مورد اشاره رهبر فرزانه انقلاب یعنی همان تولید داخلی و اشتغال است دستیابیم.
وی بیان کرد: تولید باکیفیت داخلی و اشتغال، اصلاح و الگوی تولید و مصرف در کنار فرهنگ رفتاری صحیح و سبک زندگی اسلامی میتواند ازجمله راهکارهای تحقق شعار سال باشد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه یکی دیگر از شرایط تحقق شعار سال را استفاده بهینه از منابع کشور برشمرد و تصریح کرد: استفاده بهینه از منابع کشورمی تواند بهعنوان گامی مؤثر در راستای تحقق شعار سال مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد که میتواند تولید داخلی را از این شرایط خارج سازد.
آل هاشم همدلی و همراهی مردم و مسئولان را از دیگر الزامات دستیابی به اهداف شعار سال برشمرد و افزود: ترویج و اشاعه فرهنگ صحیح مصرف میتواند ضمن کاهش وابستگی به واردات، تولید داخلی را از رکود خارج سازد چراکه نگرش و رفتارهای فردی و اجتماعی در قالب سبک زندگی اقتصادی بهعنوان مهمترین شاخص از مؤلفههای کلیدی در اقتصاد است و نقش بهسزایی در تولید کشور دارد./1325//102/خ