۱۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۷
کد خبر: ۴۸۶۳۹۵
با سخنرانی عضو كميسيون آموزش مجلس؛

نخستين کارگاه تخصصي کسب و کارهاي نوين برگزار شد

نخستين کارگاه تخصصي کسب و کارهاي نوين، ويژه دانش آموختگان دانشگاهي جوياي کار در دانشگاه آزاد اسلامي واحد کاشان برگزار شد.
سيد جواد ساداتي نژاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان،  سيد جواد ساداتي نژاد بعد از ظهر امروز در نخستين کارگاه تخصصي کسب و کارهاي نوين، ويژه دانش آموختگان دانشگاهي جوياي کار در سالن غياث الدين جمشيد کاشاني دانشگاه آزاد اسلامي واحد کاشان گفت: نرخ بيکاري از جنس افراد تحصيل‌کرده در اين شهرستان 32 درصد است.

وي افزود: مراجعات هفتگي افراد و به‌ طور عمده تحصيل‌ کرده‌ها براي اشتغال به دفتر نماينده مردم كاشان و آران و بيدگل در مجلس شوراي اسلامي بيانگر اين است که افراد بيکار در اين شهرستان زير ديپلم نيستند.

ساداتي نژاد با تاکيد بر اينکه آمار نرخ 32 درصدي بيکاري در کاشان بر اساس تحقيقاتي پس از اعلام‌ نرخ 9 درصد بيکاري در کاشان مشخص شد گفت: شناخت نرخ 32 درصدي بيکاري عاملي شد تا با طرح مباث فناوري و اشتغال کار گروه اشتغال و توسعه فناوري‌هاي نوين را در دفتر نمايندگي كاشان ايجاد کنم.

وي با بیان این که ايجاد اشتغال از دو راه توسعه صنعت و فناوري‌هاي نوين است، بیان کرد: ايجاد اشتغال از راه توسعه صنعت با توجه به عدم نيرو و کارگر و سرمايه‌گذاري در صنعت دردي را دوا نمي‌کند چرا كه صنعت ما کارگري است و دانش‌ آموخته‌ها در آن جايي ندارند.

نماينده شهرستان کاشان و آران و بيدگل در مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: ورود صنايع نوين را نيز باتوجه به بازدهي آن در بلند مدت و زمان حداقل دو ساله براي ايجاد اشتغالي که به صورت مقطعي حل مي‌شود.

به گفته وي، آنچه که به ‌سرعت مي‌تواند اشتغال را حتي موقتي حل‌ کند، فناوري‌هاي نوين است که درآمد آن نسبت به ديگر مشاغل قابل مقايسه نيست.

ساداتي‌نژاد، همين امر را علت انگيزه و تشويق به فعاليت در اشتغال و توسعه فناوري‌هاي نوين در دو شهرستان دانست و گفت: سؤال مهم اين است که پول و درآمد بازار اشتغال حوزه فناوري‌هاي نوين و تجارت محتوا کجا مي‌رود.

وي، وجود فرهنگ غني و جاذبه‌هاي فراوان تاريخي گردشگري براي توليد محتوا در شهرستان کاشان را يادآور شد و گفت: هدف از برگزاري اين کارگاه تخصصي نيز است که دانش ‌آموختگان جوياي کار با چگونگي کسب درآمد و منفعت از محل توليد محتوا آشنا شوند.

به‌گفته ‌وي، توليدکننده، تجميع‌ کننده محتوا، مخابرات و مشتريان افرادي هستند که چرخه درآمد و مصرف را تشکيل مي‌دهند.

لازم به ذكر است، نخستين همايش تخصصي کسب و کار نوين ويژه دانش ‌آموختگان جوياي کار با همکاري معاونت تجاري شرکت مخابرات ايران و بررسي مدل توليد محتواي ديجيتال در فضاي مجازي در سالن غياث ‌الدين جمشيد کاشاني دانشگاه آزاد اسلامي واحد کاشان برگزار شد.

شايان ذكر است، سخنراني توجيهي و آموزشي مدير کل تحقيق و توسعه محصول و خدمات شرکت مخابرات ايران و جلسه پرسش و پاسخ مسؤولان شرکت‌هاي توليد و توزيع محتوا در کشور با دانش‌آموختگان جوياي کار شرکت کننده در همايش از جمله برنامه‌هاي اين نشست تخصصي بود./202/1307/ب1

ارسال نظرات