تبلیغ معارف قرآن و اهل بیت مهمترین رسالت سازمان تبلیغات است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام سیدشهاب الدین حسینی، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی عصر امروز در جمع روحانیان و فعالان فرهنگی تبلیغی منطقه ارسباران با بیان اینکه فلسفه وجودی سازمان تبلیغات اسلامی تبلیغ معارف قرآن و اهل بیت است، اظهار داشت: باید با ترویج فرهنگ قرآنی و آموزه های اهل بیت به مقابله با جنگ نرم دشمنان رفت.
وی با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی یکی از سازمان های مولود انقلاب در حوزه معارف، قرآن و دفاع از آرمان های انقلاب و دفاع مقدس است، خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ دینی و ارزشهای الهی در جامعه و پاسداشت ارزش های انقلاب اسلامی اصلی ترین وظیفه مجموعه تبلیغات اسلامی است که تحقق این امور از مسیر همدلی و همکاری ممکن میشود.
حجتالاسلام حسینی با اشاره به اینکه دشمن به دنبال تضعیف و از بین بردن اعتقادات جوانان مسلمان است، تصریح کرد: به هر میزان که سطح معرفتی و بینش دینی جامعه ارتقا یابد، میزان وقوع جرائم و ناهنجاریهای اجتماعی و اخلاقی کاهش خواهد یافت، به عبارت دیگر مبلغان دینی رسالت خطیری در کاهش وقوع جرائم بر عهده دارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجانشرقی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه 630 خانه قرآن و مؤسسه قرآن زیر نظر اداره کل تبلیغات اسلامی استان فعالیت میکنند، اظهار داشت: 5 هزار و 800 هیأت مذهبی شناسنامهدار نیز در سطح استان داریم که 3 هزار هیأت از تبریز و بقیه در شهرستانهای استان در قالب شورای هیات وابسته به تبلیغات اسلامی است.
وی با تأکید بر اینکه 6 هزار نفر مداح در کانون مداحان استان عضو هستند، تصریح کرد: شش مدرسه صدرا با تعداد 500 دانشآموز در سطح دو دوره دبیرستان فعالیت دارند، همچنین 103 خانه عالم در استان وجود دارد و 88 روحانی مستقر در روستاهای استان فعال هستند، 65 کانون فرهنگی و تبلیغی مجوزدار نیز در آذربایجانشرقی فعالیت دارد.
حجت الاسلام حسینی و با اشاره به اینکه در سالجاری بیش از 1600 کلاس قرآنی در سراسر شهرها و روستاهای استان از سوی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی برگزار شده است، افزود: 92 باب خانه قرآنی در سالجاری احداث شده که در سال آینده تعداد این مراکز دینی و قرآنی گسترش خواهد یافت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجانشرقی با بیان اینکه استان با معضل کمبود روحانی و مبلغ دینی مواجه است، گفت: طی جلساتی که با نماینده ولی فقیه در استان، متولیان دینی، شورای استانی حوزه علمیه و همچنین مدیران حوزوی داشتهایم، راهکارهای مختلفی برای حل این مشکل پیشنهاد شد که امیدواریم به صورت عملیاتی اجرایی شوند./202/935/ب1