الگوگیری از حضرت زهرا راه حل بسیاری از مشکلات جامعه است
حجت الاسلام علی صوفعلی، مدیر حوزه علمیه آیت الله بهاری شهرستان بهار، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در همدان، به مناسبت ایام فاطمیه و با اشاره به جایگاه و فضایل حضرت فاطمه(س) گفت: فضایل این بانوی بزرگ اسلام آن قدر زیاد است که اگر به صورت کتابی نوشته شود، آب دریا برای تر کردن انگشتان و شمردن صفحات آن کافی نخواهد بود.
وی با اشاره به روایتی از رسول اکرم(ص) درباره حضرت فاطمه(س) ادامه داد: روایتی از حضرت رسول اکرم(ص) نقل شده است که فرمودند، فاطمه(س) فاطمه نامیده شده است به خاطر آن که خود فاطمه(س) و دوستداران او از آتش دوزخ به دور خواهند بود.
مدیر حوزه علمیه آیت الله بهاری بهار، اظهار داشت: روایتی نیز از سلمان فارسی نقل شده است که پیامبر اکرم(ص) فرمودند، کسی که دخترم فاطمه(س) را دوست بدارد پس جایگاه او در بهشت خواهد بود و هر کس که فاطمه از او راضی باشد، من از او راضی هستم.
وی افزود: شبیه ترین مردم به رسول خدا(ص) در سیرت و صورت حضرت فاطمه(س) بودند و این ویژگی و تمام ویژگی های برجسته ایشان و سخنان پیامبر(ص) درباره ایشان نشان دهنده مقام و منزلت این بانوی نمونه اسلام است.
حجت الاسلام صوفعلی ابراز داشت: حضرت فاطمه زهرا(س) از نظر ایمان دارای بالاترین مقام بودند و چه فضیلتی از این بالاتر که لیاقت همسری امیرمومنان(ع) را داشته اند و بزرگترین فضیلت ایشان ولایتمداری ایشان بوده است.
وی با بیان این که حضرت فاطمه(س) بزرگترین الگو برای زنان جامعه اسلامی است گفت: وقتی ما می گوییم فاطمه(س) بزرگترین الکوی زنان جهان است، نباید از واژه الگو به راحتی عبور کنیم و اگر دقت کنیم درمی یابیم که وقتی از تعبیر الگو استفاده می کنیم، معنایی بسیار عمیق و بار علمی و عملی به همراه دارد.
مدیر حوزه علمیه آیت الله بهاری بهار ادامه داد: حضرت فاطمه زهرا(س) می تواند در همه شئون زندگی مانند تربیت فرزند، همسرداری، ولایت و سیاستمداری، الگویی تمام عیار و بی بدیل برای زنان و همه جامعه اسلامی امروز ما باشد.
وی در پایان گفت: اگر زنان جامعه و همه ما از حضرت زهرا(س) الگوبرداری کنیم و ثمره رفتاری از سیره ایشان بگیریم و به دید الگوی واقعی به ایشان نگاه کنیم، قطعا بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد و در زندگی خیلی موفق تر خواهیم بود./302/979/ب1