۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۳
کد خبر: ۴۷۷۶۸۶
حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی:

تأثیرگذاری خواهران طلبه در فضای مجازی هدف تأسیس شبکه کوثر است

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور گفت: در شبکه کوثر هدف تولید محتوای دینی است و امید است این شبکه دینی بتواند مسائل زن و خانواده، مسائل اعتقادی و کلامی را در درگاه‌های زیادی تولید کند، در واقع به دنبال این هستیم که هر طلبه زن بتواند در فضای مجازی موثر باشد.
حجت الاسلام جمشیدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور صبح امروز در همایش بزرگداشت و تجلیل خیرین حوزه‌های علمیه خواهران که در تالار آدینه برگزار شد با اشاره به اینکه بیش از 500 مدرسه علمیه در سراسر کشور وجود دارد، اظهار داشت: در این مدارس 80 هزار طلبه خواهر مشغول تخصیل هستند و در حدود 100 هزار نفر نیر فارغ‌التحصیل شده‌اند و این به همت خیرین انجام شده است.

وی ادامه داد: در روایات آمده است که مسابقه بر سر امور دنیایی درست نیست اما در رابطه با مسائل آخرتی تاکید شده است که سرعت داشته باشیم، شما خیرین در این امور سبقت دارید و در این بازار دنیایی بهترین را انتخاب کرده‌اید و آن مساله‌ای است که با انسان‌سازی در ارتباط است، این تمکن شما به خاطر همین اعمالی است که انجام می‌دهید.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور تاکید کرد: در حوزه‌های علمیه خواهران سامانه سمتا تاسیس شده است که غریب به 37 هزار مبلغ در آن سامان یافته است، در کنار این سامانه به اندازه یک‌سوم این تعداد در مدرسه و کانون‌های قرآنی با هدف تربیت فرزندان و دانش آموختگان با هدف مفاهیم قرآنی ایجاد شده است، هر مدرسه نیز به یک قطب علمی، فرهنگی، آموزشی و تبلیغی تبدیل شده است.

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی یادآور شد: در یک‌سوم مدارس آموزش و پرورش 30 هزار از خواهران طلبه برای اقامه نماز اعزام می‌شوند و همچنین 3450 مربی تربیت شده است که هرکدام مهارت‌های تخصصی دارند، در واقع تعدادی از این مربی‌ها مشاور خانواده و مربی قرآن در سطح ملی هستند که با همکاری نهاد ریاست جمهوری و وزارت کشور در زمینه‌ آسیب‌شناسی اجتماعی فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری از اینکه حوزه های علمیه در فضای مجازی مورد توجه نبودند ابراز تاسف کردند، خاطرنشان کرد: حوزه‌های علمیه خواهران با ایجاد شبکه کوثر بلاک نقش خود را در این زمینه ایفا کرده است، حدود 8300 خواهر طلبه در این سایت به تولید محتوای دینی می‌پردازند، کوثر نت بزرگترین شبکه علمی، دینی، فرهنگی است که چند هزار گروه را در بر می‌گیرد که به تولید محتوای دینی می‌پردازد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور در رابطه با شبکه کوثر نت ابراز داشت: در این شبکه هدف تولید محتوای دینی است و امید است این شبکه دینی بتواند مسائل زن و خانواده، مسائل اعتقادی و کلامی را در درگاه‌های زیادی تولید کند، در واقع به دنبال این هستیم که هر طلبه زن بتواند در فضای مجازی موثر باشد، شبکه کوثر نت در سال پیش رتبه دوم جهانی را پیدا کرده است و تقریبا باید گفت که یک شبکه کم‌نظیر می‌باشد.

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی بیان کرد: در حال حاضر ما در 9 جشنواره‌ای که به نام علامه حلی در اکثر استان‌ها برگزار کردیم تعداد شرکت‌کنندگان بانوان با آقایان برابری می‌کرد، امروز خواهران طلبه ما برای مقابله با انحرافات فکری و تفکرات غلط پای به عرصه گذاشتند، خواهران طلبه در امر سلامت روان می‌توانند کمک کنند و چه جایی بهتر از حوزه های علمیه که می‌تواند این پیام را منتقل کند.

وی اضافه کرد: اگر امروزه رسانه‌های نوین و استکبار سلطه طراحی شده نباید فراموش کرد این تهدید برای ما نیز فرصت را ایجاد کرد تا خواهران طلبه ما امروز بتوانند به راحتی تولید علوم و کار پژوهش را آغاز کنند، ما به دنبال تکمیل تحصیلات تکمیلی در 8 نقطه در سطح 4 تحصیلی هستیم که این امر راه اندازی شده و به دنبال آن باید برای تشکیل کرسی‌های نظریه‌پردازی حرکت کنیم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور با اشاره به اینکه در حوزه علمیه خواهران هیچ امکانات زیرساختی نداشتیم تصریح کرد: مجموعا 480 پروژه در رابطه با حوزه‌های علمیه خواهران داشتیم که 220 طرح آن به سرانجام رسیده است، بخش زیادی از این پروژه‌ها از سوی مراجع، محله‌ها و خیرین انجام شد و دولت‌ها سطح کمی در این امر داشتند.

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی یادآور شد: سلف ما به وظیفه خودشان عمل کردند و خلف ما باید این راه را ادامه دهند، برای اثر بخشی کارهای خود باید فکر کنیم، ما در آموزش‌وپرورش خود خیرین مدرسه‌ساز زیادی داریم که می‌توانیم از آنها استفاده کنیم، در واقع ما باید از این شرایط استفاده کنیم و در کنار ساخت مدرسه علمیه مهد کودک‌هایی با معارف دینی نیز بسازیم که طلبه‌ها نیز از آن استفاده کنند و این پیوستگی مجامع خیرین می‌تواند به این امر کمک کند.

وی در پایان گفت: در بخش بهداشت نیز باید کارهای روانی و جسمی از سوی کسانی انجام شود که معارف اسلامی را بداند و وابسته به مسیرهای انحرافی نباشد، پس ما می‌توانیم در کنار مدارس مراکز درمانی و بهداشتی با اصول دینی نیز داشته باشیم./201/816/ب1

ارسال نظرات