۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۶
کد خبر: ۴۷۱۳۲۳
آیت الله هاشمی شاهرودی:

آیت الله شرعی روحانی خدوم و از نیروهای ارزشمند انقلاب بود

نایب رییس مجلس خبرگان با صدور پیامی ضمن تسلیت ارتحال ‌آیت الله شرعی تأکید کرد: ایشان از چهره های برجسته، روحانی خدوم و از نیروهای ارزشمند انقلاب بشمار می رفت که خدمات ماندگاری از خود به یادگار گذاشته است.
آیت الله هاشمی شاهرودی

به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی نایب رییس مجلس خبرگان رهبری با صدور پیامی رحلت آیت الله شرعی را تسلیت گفت.

متن پیام آیت الله هاشمی شاهرودی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انالله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت مرحوم حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد علی شرعی (رحمة الله علیه) موجب تأسف فراوان گردید. ایشان از چهره های برجسته، روحانی خدوم و از نیروهای ارزشمند انقلاب بشمار می رفت که خدمات ماندگاری از خود به یادگار گذاشته است.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به مقام معظم رهبری، مراجع تقلید، حوزه علمیه و بیت آن فقید سعید، علو درجات برای آن تازه گذشته و صبر و اجر برای بازماندگان مسئلت می دارم.

سید محمود هاشمی شاهرودی

1395/10/12

/1323/د102/ج1

ارسال نظرات