مقابله با دشمن و حرکت صحیح در مسیر انقلاب نیازمند دشمن شناسی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، علی اصغر زارعی، جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور و نماینده اسبق تهران در مجلس شورای اسلامی در کرسی آزاداندیشی که شامگاه گذشته از سوی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) برگزار شد، با اشاره به نهضت مشروطه، ابراز داشت: مشروطیت یک قیام با پیشگامی روحانیت و نخبگان کشور بود که عدالت خواهی در رأس خواسته های قیام کنندگان قرار اشت.
جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان این که اجداد ما دشمن شناس نبودند، اظهار داشت: با توجه به آغاز قیام مشروطه با حضور روحانیت اما انگلستان به وسیله ایادی خود چنین قیامی را مدیریت و با نفوذ به آن آسیب وارد ساخته و رضاخان را در رأس قدرت گذاشت.
نماینده اسبق تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که در صورت عدم دشمن شناسی باز هم اشتباهات گذشته را تکرار خواهیم کرد، افزود: در زمینه نهضت ملی نفت در دولت دکتر مصدق آگاهی مردم از اهمیت صنعت نفت افزایش و سبب نهضت ملی نفت شد که باز هم پیشگامان این نهضت علما و روشنفکران جامعه بودند؛ اما اشتباه مصدق در آن بود که برای بیرون راندن انگلیسی ها به آمریکایی ها اعتماد کرد.
این مقام مسؤول به سرنگونی دولت مصدق پس از تسلط آمریکا بر صنعت نفت کشورمان اشاره کرد و گفت: بدعهدی آمریکا نسبت به ایران سابقه دیرینه دارد و حرکت صحیح در مسیر کنونی نیازمند دشمن شناسی است که در صورت غفلت از چنین امری تاریخ برای ما باز هم تکرار می شود.
زارعی به ناتوانی آمریکایی ها در رویارویی با انقلاب اسلامی اشاره و اظهار داشت: مدیریت و اصول پایبند انقلاب اسلامی، حمایت عجیب و کم سابقه ملت از انقلاب اسلامی، ایثار و گذشت مردم در دفاع مقدس و دفاع از حرم از جمله دلایل ناتوانی آمریکا در رویارویی با انقلاب اسلامی است.
وی با بیان این که مبارزه با دشمن در گرو شناخت دشمن است، خاطرنشان کرد: پدافند عامل همان برخورد دو نیروی مسلح و پدافند غیرعامل مقاومت بدون سلاح مردم در برابر دشمنان است که دفاع مقدس نخستین تجربه ما در زمینه پدافند غیرعامل محسوب می شود.
جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور عنوان کرد: صادرات نفت در جنگ تحمیلی با توجه به هدف قرار گرفتن زیرساخت ها یک روز هم قطع نشد و صحنه بین الملل در جنگ تحمیلی از دشمنان حمایت سیاسی و تسلیحاتی کرد، در حالی که تحریم و فشارهای سیاسی بی شماری بر ما وارد ساخت.
نماینده اسبق تهران در مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: رویکرد آمریکا در رویارویی با انقلاب اسلامی همزمان با آغاز آن انهدام بود اما پس از آن به تأثیرمحوری در صحنه سیاسی و منطقه ای تغییر یافت و باز هم پس از ناتوانی در این زمینه به رویکرد مردم محوری روی آورد.
این مقام مسؤول با بیان این که در رویکرد مردم محوری آسیب های مؤثر بر مردم محوری مورد بررسی قرار می گیرد، خاطرنشان کرد: حملات سایبری، هجمه های فرهنگی، زیستی، سیاسی و نفوذ و خرابکاری، ترور هدف دار دانشمندان، حملات هسته ای و شیمیایی از جمله این موارد است و دشمنان حتی برای برخورد با مسلمانان و شیوع انواع بیماری میان آنها از علم ژنتیک استفاده می کنند.
زارعی با اشاره به این که امروزه صحنه رویایی میان ایران و استکبار جهانی است، گفت: جمهوری اسلامی ایران از حیث نیروی نظامی مشکلی ندارد و برخوردار از سایت های زیرزمینی موشکی است که در هر لحظه پاسخ تهدیدهای نظامی را خواهد داد و مانورهای صورت گرفته نیز در راستای پاسخ به تهدیدهای نظامی است.
وی به ضرورت اصلاح برداشت دشمن از ما تأکید کرد و افزود: تصور آمریکایی نباید این باشد که ما ناتوان از رویارویی با آنها هستیم و امروزه نیز آمریکا زیرساخت های فرهنگی، سایبری، زیستی و محیطی ما را هدف قرار داده است.
جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به سند راهبرد قدرت اعمال فشار آمریکایی ها، اظهار داشت: این سند به بررسی مقابله آمریکا با دشمنان بدون درگیری می پردازد و در این سند جمهوری اسلامی ایران را در کنار روسیه و چین به عنوان دشمن خود معرفی می کند حال آن که عده ای در داخل نگاه تعاملی به دشمن را مطرح می کنند.
نماینده اسبق تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که آمریکا در مدل سازی جدید خود نگاهش را در نحوه به کارگیری قدرت نظامی تغییر داده است، ابراز داشت: راهبرد قدرت اعمال فشار در میان قدرت نرم و قدرت سخت جای دارد و تلاش می کند تا جایگزین قدرت نظامی شود و یا در صورت امکان قدرت نظامی را تکمیل کند.
این مقام مسؤول به محورها و اهداف راهبرد قدرت اعمال فشار، ضوابط استفاده، موانع و اقدامات مقدماتی و مزیت های راهبرد مذکور اشاره و تصریح کرد: براساس این راهبرد گزینه هایی غیر از نیروی نظامی برای رسیدن به اهداف و تأمین منافع آمریکا پیشنهاد و گزینه های غیرنظامی دیگری را برای تقویت خود علیه دشمنان به کار ببرد.
زارعی در ادامه با اشاره به این که وادارسازی کشورها به پیروی از امیال آمریکا و انجام خواسته های آمریکا از دیگر مواد این سند راهبردی است، خاطرنشان کرد: ممانعت از تهدید منافع آمریکا و تضعیف دشمنان کلیدی به منظور حرکت دشمنان به سوی خواسته های آمریکا از دیگر امور درج شده در این راهبرد است.
وی عضویت در FATF را در چارچوب استراتژی ذکر شده آمریکا در سند راهبردی اعمال فشار دانست و افزود: تعداد زیادی از پروژه های داخلی برای خارج از کشور بهره برداری می شود و بسیاری از کارهای دانشگاهی به ویژه در مسائل فنی ـ مهندسی و IT در داخل استفاده نمی شوند.
جانشین سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان آگاهی آمریکا از قدرتمندی جمهوری اسلامی ایران در زمینه سایبری اظهار داشت: طراحی ویروس ها و برنامه های خاص برای ضربه زدن به فعالیت های هسته ای کشورمان از جمله اقدامات آمریکایی ها است و آمریکایی ها تردیدی در برنامه ریزی علیه نظام اسلامی ندارند.
نماینده اسیق تهران در مجلس شورای اسلامی به دلبستگی آمریکا به شبکه های اجتماعی و خوشبینی به تأثیرگذای آنها اشاره و عنوان کرد: آمریکا از طریق شبکه های اجتماعی افکار عمومی را مدیریت و به زیرساخت های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ما ضربه وارد می کند./۹۴۵۶/202/ب2