۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴
کد خبر: ۴۶۷۰۶۲
از سوی کارشناس مسائل خانواده تشریح شد؛

نکات کلیدی ارتباط با همسر برای ایجاد آرامش در زندگی

حجت الاسلام مظاهری با اشاره نکات کلیدی زندگی آرام بخش گفت: از مجادله، عیب جویی و منطق در زندگی دوری کنید.
حجت الاسلام علی اکبر مظاهری، نویسنده و پژوهشگر سبک زندگی و خانواده

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علی اکبر مظاهری در همایش خانواده حوزویان که پیش از ظهر امروز در سالن اجتماعات دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه برگزار شد با بیان این که زندگی خانوادگی دارای پنج رکن است، گفت: برخلاف آنچه که مردم بیان می کنند خانواده دارای پنج رکن زن، شوهر، فرزند، مادر بزرگ و پدربزرگ است.

کارشناس مباحث خانواده ادامه داد: نا خودآگاه هر پنج رکن خانواده با یکدیگر ارتباط دارند که مدیریت میان آنها یک هنر است و به آموزش، مطالعه و مشاوره نیاز دارد و در نتیجه برای آموختن چنین مدیریتی باید تلاش کرد.

وی با تأکید بر این که زندگی خود را از زندگی منطق ارسطویی خارج کنید، بیان داشت: بر خلاف آنچه که در جامعه مشهور است در زندگی خانوادگی نیازی به منطق نیست بلکه جای منطق در کتابخانه است، زندگی باید اهل بیتی باشد و همانند پیامبراکرم(ص) و حضرت خدیجه(س) همچنین حضرت زهرا(س) و امام علی(ع) بر اساس اخلاق، عاطفه و عشق باشد.

پژوهشگر سبک زندگی و خانواده مجادله را سم فلج کننده زندگی دانست و افزود: مجادله را نبرد بی برنده  می گویند زیرا جدال همسران نبردی است که برنده ندارد؛ درگذشته جدل در میان همسران بسیار کم بوده است زیرا خانم ها خود را موظف می دانستد با شوهرشان بحث نکنند اما امروزه سطح دانش خانم ها افزایش پیدا کرده و وارد منازعه برابر می شوند و می خواهند طرف مقابل را به زمین بزنند در حالی که هردو زمین خواهند خورد.

وی خاطرنشان کرد: از همسر خود انتقاد نکنید و در صورت انتقاد موقعیت خراب تر خواهد شد زیرا با عیب جویی از همسرتان او نیز تلاش می کند از شما عیبی پیدا کند در نتیجه خانه به میدان جنگ تبدیل خواهد شد.

حجت الاسلام مظاهری با تأکید بر این که زمانی را به مسائل عاطفی و جنسی اختصاص دهید، گفت: زندگی بدون مسائل عاطفی و جنسی دوامی نخواهد داشت و نبودن مسائل عاطفی از عوامل طلاق در جامعه است که چنین موردی نیاز به آموزش دارد و پیامبر اکرم(ص) نیز مسائل عاطفی و جنسی را به یارانشان آموزش می دادند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در زندگی خود یک مشاور عاقل و مورد قبول هر دو طرف انتخاب کنید که در صورت حل نشدن مسائل با گفت و گو به کمک او مشکل را برطرف سازید البته مواظب باشید در مسائل عادی نزد مشاور نروید و مشاور نیز تبدیل به قاضی نشود که بخواهد در جلسات مشاوره مقصر را پیدا کند./1324/202/ب3

 

ارسال نظرات