مردم برای منع گسترش منفعت طلبی در میان سیاستمداران روحیه مطالبه گری خود را حفظ کنند
حجت الاسلام والمسلمین روح الله زمزم زاده، معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه کرمان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسادر کرمان، اظهار داشت: کسی که خود را پیرو امام حسین(ع) می داند نمی تواند اصل امر به معروف و نهی از منکر را نادیده بگیرد در غیر این صورت پیرو صادقی نیستیم.
وی بیان داشت: امام حسین(ع) هیچ نیازی به عزاداری ما ندارند، این مراسمات همه بهانه ای است برای فهم خواست امام که همان امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح جامعه اسلامی است.
حجت الاسلام زمزم زاده خاطر نشان کرد: برگزاری مراسمات باشکوه عزاداری بدون توجه به درک حقیقی قیام امام حسین(ع) ارزش چندانی ندارد و نشان می دهد ما در میانه راه ماندیم و به مقصد نرسیدیم.
وی با بیان ارتباط مستقیم مطالبه گری مردم از دولتها با امر به معروف و نهی از منکر، تشریح کرد: در میان سیاستمداران معروف است که می گویند سَیاسان به دنبال منافع خود و کسب رأی هستند و این یک امر کلی است اما ما در حکومت اسلامی نباید به دنبال منافع خود باشیم از این رو لازم است مردم برای منع گسترش منفعت طلبی در میان سیاستمداران روحیه مطالبه گری خود را حفظ کنند.
معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه کرمان افزود: اگر روحیه مطالبه گری در میان مردم نباشد و اعتراضی نسبت به هر نوع عملکرد مسؤولان وجود نداشته باشد زمینه فساد در دستگاه ها و نهادها ایجاد می شود.
حجت الاسلام زمزم زاده گفت: مطالبه گری چیزی جز امر به معروف و نهی از منکر نیست چرا که بر همه مسؤولان واجب است به مردم رسیدگی و مشکلات را رفع کنند بنابراین وقتی مسؤولی این را نادیده می گیرد به معنای ترک واجب است پس لازم است با مطالبه گری امر به انجام واجب یعنی همان وظیفه شان شوند و از ترک وظیفه که حرام است نهی شوند.
وی در ادامه با بیان مراتب اجرای امر به معروف و نهی از منکر، تصریح کرد: اگر در این راه مصلحت اندیشی کرده و وظیفه خود را به دیگران واگذار کنیم دو مسأله ناگوار در انتظارمان خواهد بود که یکی عذاب الهی است و دیگری ترویج فساد در دنیا و آشفتگی دنیایمان است، زیرا با رواج فساد ناامنی نشر می یابد.
این مقام مسؤول ابراز داشت : متأسفانه امروز در جامعه ما امر به معروف و نهی از منکر تبدیل به مسأله ای سمبلیک و تشریفاتی شده است که در سطح جامعه اجرا نمی شود و تنها نام آن به عنوان وظیفه میان نهادها رد و بدل می شود و مسؤولان رسمی ای که این وظیفه را به عهده دارند کار را رها کردند، به همین دلیل ما شاهد رواج مفاسد در جامعه هستیم./9703/302/ب2