۲۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۵
کد خبر: ۴۶۰۷۰۳
مدیر مسؤول مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین:

زیارت و تبلیغ مهم‌ترین هدف روحانیت در پیاده روی اربعین است

مدیر مسؤول مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین با اشاره به نکته مهمی که در همایش پیاده روی اربعین باید مورد توجه قرار بگیرد، گفت: مهم‌ترین مقصود روحانیت و طلاب از شرکت در این پیاده روی زیارت و تبلیغ است، به طور مسلم آنچه که در این سفر اهمیت دارد تبلیغ برای ایرانی و غیرایرانی است.
حجت الاسلام عباس اوتارخانی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام عباس اوتارخانی، مدیر مسؤول مرکز رسیدگی به امور مساجد استان قزوین صبح امروز در همایش اختتامیه کلاس‌های توجیهی ویژه طلاب اربعین حسینی که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، گفت: امروز بسیاری از مسائل تخصصی شده است، از این رو وظیفه‌ای که در حال حاضر بر عهده روحانیت است، این است که دوره‌های آموزشی تخصصی را باید طی کرده و در آنها مهارت پیدا کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه تبلیغ ویژه اربعین در دستور کار مبلغان قرار گرفته است، افزود: آموزش مبلغان در کلاس‌هایی مانند احکام و آداب زیارت، عراق شناسی و سایر امور صورت خواهد گرفت، امروز اگر بخواهیم نقش تبلیغ را ایفا کنیم باید جغرافیای جمعیتی را کنار بگذاریم ببنیم در کجا مردم حضور پررنگ تری دارند برای آن جاها برنامه های تبلیغی بهتری را طراحی کنیم.

اربعین بزرگ‌ترین تجمع دینی دنیا است
حجت الاسلام اوتارخانی در ادامه بزرگ‌ترین تجمع دینی در دنیا را تجمع اربعین دانست و اظهار کرد: ظرفیت افراد در این پیاده روی در حدود بیست تا سی میلیون نفر است که از کشورهای مختلف در این همایش باشکوه شرکت می‌کنند این دوران برای روحانیت بهترین فرصت برای اجرای برنامه تبلیغی است.

وی در ادامه با اشاره به نکته مهمی که در همایش پیاده روی اربعین باید مورد توجه قرار بگیرد، ابراز کرد: مهم‌ترین مقصود روحانیت و طلاب از شرکت در این پیاده روی زیارت و تبلیغ است، به طور مسلم آنچه که در این سفر اهمیت دارد تبلیغ برای ایرانی و غیر ایرانی است، خدمت به مردم در لباس مقدس روحانیت یکی از مهم‌ترین وظایف این قشر است.

مهم‌ترین ثمره زیارت امام حسین(ع) در اربعین به دست آوردن توشه معنوی و باطنی است

حجت الاسلام اوتارخانی در ادامه با بیان اینکه در این سفر همه اقشار باید بهره معنوی خود را ببرند، تصریح کرد: مهم‌ترین ثمره زیارت امام حسین(ع) در اربعین به دست آوردن توشه معنوی و باطنی است؛ انسان در این سفر روحش را از آلودگی ها پاک می‌کند و به درجاتی از کمال و سعادت دست پیدا می‌کند.

وی در پایان گفت: انسان در این سفر باید با معرفت و شناخت خود نسبت به امام حسین(ع) زیارت خود را مزین به رضایت و خشنودی خداوند متعال کند و این سفر را وسیله‌ای برای قرب و نزدیکی به خداوند قرار دهد و همه افراد را دعا کند تا دعای دیگران هم در حق او به هدف استجابت برسد./873/202/ب2

ارسال نظرات