۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۰
کد خبر: ۴۶۰۰۱۴
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی:

اعتماد به کافران سستی ایمان افراد را ثابت می کند

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: اعراض از فرمان خدا و اعتماد به کفر و طاغوت نشان از وجود مشکل و خلل در قلب و ایمان افراد است، هر چند که چنین مسأله ای را انکار کنند.
حجت الاسلام سید مهدی قریشی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی در سلسله مباحث تفسیر قرآن کریم به شرح آیه 62 سوره نسا پرداخت و اظهار داشت: در آیات قبل خدای متعال فرمان داده است که مسلمانان داوری را به طاغوت نبرده و به آن کافر شوند ولی قشری هستند که از حکم خدا روی گردانند.

وی افزود: کسانی که داوری را به کافران می برند از کار خود ضرر کرده و پشیمان می شوند و خدای متعال از رسول اکرم(ص) می خواهد که هر وقت این افراد با پشیمانی برگشتند آنان را مورد بخشش و لطف قرار دهد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: اعراض از فرمان خدا و اعتماد به کفر و طاغوت نشان از وجود مشکل و خلل در قلب و ایمان افراد است هر چند که چنین مسأله ای را انکار کنند.

وی توضیح داد: هر کس تقوا پیشه کند به مشکل برنخورده و از جایی که فکر نمی کند به او رزق و روزی داده می شود، اما اگر اهل تقوا نباشد به هر حال در جایی از زندگی خود به مشکلی بر می خورد که قابل حل نبوده و ضرر و زیانی متوجه او شود.

حجت الاسلام والمسلمین قریشی به فرق مومن و مسلمان با کافران اشاره و اضافه کرد: خدای متعال کافران را به حال خود رها کرده و مشکلی سر راه آنان به خاطر طغیان در دنیا قرار نمی دهد اما امکان ندارد کسی که ادعای اسلام و ایمان دارد معصیت کرده و به مصیبت و بلایی مبتلا نشود.

وی افزود: خدای متعال از رسول اکرم(ص) می خواهد با مسلمانانی که راه را به خطا رفته اند قرص و محکم سخن گویند تا آنان متنبه شوند، چرا که قشری در صدر اسلام تصور می کردند که تنها باید از خدای منان اطاعت کرده و نیازی به پیروی از فرمان نبی خاتم(ص) نیست.

امام جمعه ارومیه به وجود افراد کج اندیش در عصر حاضر اشاره و ابراز کرد: چنین افرادی آیات الهی را در مورد واجب الاطاعه بودن رسول الهی(ص) نشنیده گرفته و ادعا می کنند که قرآن برای آنان کافی است.

وی با اشاره به وجود افکار وهابی در بین قشری از امت اسلامی، گفت: این افراد دایره ایمان و اسلام را محدود کرده و از نظر آنان هر فردی به غیر از خدای متعال طلب شفاعت و عنایت کند دچار شرک شده و محدور الدم است، در حالی که بر اساس سخن رسول الهی(ص) هر کس شهادتین گوید مسلمان بوده و خون او محترم است.

حجت الاسلام والمسلمین قریشی به ماجرای توبه برادران حضرت یوسف(ع) اشاره و عنوان کرد: وقتی از پدر خود طلب استغفار از خدای متعال کردند حضرت یعقوب به آنان وعده طلب مغفرت داده و از این عمل که ایشان را واسطه و شفیع خود قرار دهند نهی نکردند.

وی افزود: گاه انسان به حدی دچار گناه و معصیت می شود که جرات رو انداختن به درگاه الهی را ندارد، بنابراین به سراغ افرادی می رود که در نزد خدا آبرو دارند تا واسطه بین او و خدا شوند و این عین توحید است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی تصریح کرد: خدای متعال در آیه مورد بحث صراحتا می فرماید که اگر کسانی که داوری را به طاغوت برده و ضرر کردند به نزد تو با پشیمانی برگشتند برای آنان طلب مغفرت کن و این سخن مجوزی برای شفیع قرار دادن انسانهای صاحب آبرو در نزد خدای متعال است./202/936/ب1

ارسال نظرات