۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۶
کد خبر: ۴۵۹۰۶۲
استاد حوزه علمیه قزوین:

گناه و معصیت انسان را از دایره ایمان خارج می‌کند

حجت الاسلام نحوی با بیان اینکه علاقه به اهل بیت(ع) موجب رغبت در عبادت می‌شود ابراز کرد: محبت به اهل بیت(ع) میل به عبادت را در انسان زیاد می‌کند محب اهل بیت(ع) نمی‌تواند به عبادت بی‌توجه باشد تنها گناه و معصیت است که لذت بندگی خدا را از قلب خارج می‌کند.
گناه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام علی نحوی، استاد حوزه علمیه قزوین ظهر امروز در حسینیه اخوی زادگان قزوین با شاره به حدیثی از حضرت رسول(ص)، گفت: هر کس دوست بدارد ائمه را از اهل بیت(ع) من، همانا خیر دنیا و آخرت به او رسیده است، در دوستی اهل بیت(ع) بیست خصلت وجود دارد، که 10 تای آن در دنیا و 10 تای آن در آخرت است.

وی در ادامه یکی از فواید دنیوی دوستی با اهل بیت(ع) را زهد دانست و افزود: انسانها باید بی‌میل به دنیای بطلان باشند و از گناه پرهیز کنند که تکرار گناه نور ایمان را از قلب انسان بیرون می‌کند، نگهداری نفس از معصیت موجب حفظ دین می‌شود، در غیر این صورت عقاید فرد را هم تغییر می‌دهد.

استاد حوزه علمیه قزوین تأکید کرد: شخصی که گناه می‌کند باید فورا توبه کند تا اثر گناه از بین برود، کسی که توبه می‌کند همانند کسی است که گناه نکرده باشد.

این کارشناس حوزوی با بیان اینکه علاقه به اهل بیت(ع) موجب رغبت در عبادت می‌شود، ابراز کرد: محبت به اهل بیت(ع) میل به عبادت را در انسان زیاد می‌کند، محب اهل بیت(ع) نمی‌تواند به عبادت بی‌توجه باشد تنها گناه و معصیت است که لذت بندگی خدا را از قلب خارج می‌کند.

حجت الاسلام نحوی خاطرنشان کرد: امیرمؤمنان علی(ع) آنچنان غرق عبادت می‌شدند که هنگام نماز تیر را از پای ایشان خارج کردند، انسان می‌تواند بر اثر توجه به مطلبی از مطلب دیگر غافل شود همانند داستان حضرت یوسف(ع) که وقتی به جمع زنان وارد شدند همه مشغول نگاه به او شدند و دستانشان را بریدند.

وی در ادامه اضافه کرد: گناه درک لذت جمال خدا را از انسان سلب می‌کند، روح که به وسیله گناه آلوده شد دیگر حقایق را درک نمی‌کند و اسلام راه را باز کرده و توبه را قرار داده است تا انسانها مسموم نشوند.

استاد حوزه علمیه قزوین در پایان گفت: اگر توبه کردیم و برگشتیم رحمت خداوند شامل حال ما می‌شود، در غیر این صورت آتش دوزخ را خواهیم چشید، نتیجه‌ گناه تکذیب آیات خدا و پیامبر اکرم(ص) است./955/202/ب2

ارسال نظرات