دولت و اعضای کابینه نباید اسیر جناح بندی شوند
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری رسا به نقل از خانه ملت، سید محمدجواد ابطحی در نشست علنی امروز (سه شنبه 11 آبان) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با مسعود سلطانی فر وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان به خطبه 50 نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: حضرت علی (ع) در این خطبه تاکید کردند که شروع فتنه هوای نفسانی است و اگر قاتل به صورت خالص مشخص بود، تکلیف معاندین نیز مشخص می شد، اما قسمتی از حق و باطل با هم اختلاط پیدا کرده و سبب می شود مرز حق و باطل مشخص نشود.
نماینده خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مقام معظم رهبری نسبت به خواصی که در فتنه ساکت بوده اند، هشدار می دهد، افزود: آقای دانش آشتیانی در موضع فتنه سکوت کرد و امروز نیز در جلسه فراکسیون ولایت در واکنش به سوال نمایندگان، پاسخی نداد که به نظر من این مردانگی وی بود که از فتنه گران برائت نجست، اما بنده بر نظر خود استوار نیستم و یکی به نعل می زنم و یکی به میخ!
ابطحی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری خطاب به دولت در تاریخ 5 شهریور 1393 ادامه داد: مقام معظم رهبری تاکید کردند که علایق دولت به یک جناح ایرادی ندارد، اما دولت و اعضای کابینه نباید اسیر جناح بندی شوند و باید خطوط قرمز و حدفاصل رعایت شود که موضوع فتنه گران از خطوط قرمز کشور است.
وی با اشاره به سخنرانی صبح رئیس جمهور در صحن علنی مجلس یادآور شد: شما در سخنان خود گفتید که از سیاست فریب استفاده نکنید، اما شما 45 دقیقه از سخنان خود را به مسائل اقتصادی و موضوعات رشد و رکود اختصاص دادید، پس چرا ترمیم کابینه را به مسائل فرهنگی و آموزشی ارتباط دادید؟
این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: 30 هزار کارخانه در حال حاضر تعطیل شده اند و برخی کارگران کارخانه هایی مانند پلی اکریل حدود 11 ماه است که حقوقی دریافت نکرده اند.
ابطحی با بیان اینکه نباید به مسائل ورود جناحی داشت، ادامه داد: عملاً وزرای معرفی شده به مجلس از یک جناح هستند، آن هم وزرایی که از زیر همین سقف رأی اعتماد نگرفته و رد شده اند.
وی اظهار کرد: یکی از منتقدان دولت برای سخنرانی در دانشگاه شیراز عازم سفر بوده که در فرودگاه به وی می گویند سخنرانی لغو است به دلیل اینکه این فرد منتقد دولت است.
ابطحی با بیان اینکه در کشوری همانند برزیل، پله اسطوره ورزشی به عنوان وزیر ورزش انتخاب می شود، افزود: اما در کشور ما فردی همانند مسعود سلطانی فر که سوابق ورزشی کمی در کارنامه خود به عنوان مدیریت مالی و اداری سازمان تربیت بدنی و رئیس هیات مدیره شرکت تجهیز و نگهداری استادیوم های ورزشی دارد، ، به عنوان وزیر ورزش معرفی می شود، آیا این شایسته سالاری است؟
وی با بیان اینکه برنامه های مسعود سلطانی فر تکان دهنده است، تصریح کرد: وزیر پیشنهادی ورزش در بخشی از برنامه خود نوشته که ورزش مادام العمر که به معنای تضمین عدم هرگونه محدودیت در زمینه جنس، سن، طبقه بندی اجتماعی و وضعیت اقتصادی است، آیا ما می توانیم این را با آموزه های دینی کنار هم بگذاریم؟ آیا واقعاً محدودیتی نیست؟ خانم های ما چگونه بازی کنند؟
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در پایان سخنان خود با انتقاد از عدم ارائه قانون ورزش به مجلس گفت: وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان بدون قانون چه اقدامی می تواند انجام دهد؟ این قانون چند سال در صحن دولت خاک خورده است./856/د102/ج1