نماز اول وقت پل ارتباطی مؤمن با پروردگار است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، حجت الاسلام سید محمد باقر حسینی اراکی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی و کارشناس مذهبی شب گذشته در مسجد الزهرا(س) شهر اراک و در جمع نمازگزاران، با تاکید بر اهمیت نماز اول وقت، گفت: نماز اول وقت پل ارتباطی مومن با پروردگار است و به همین دلیل نیز باید بر نماز اول وقت صحه بگذاریم و برای به جا آوردن آن به خصوص با جماعت اهمیت خاصی را قائل شویم.
وی افزود: انسان برای قرار گرفتن در زمره مجذوبین باید چند کار اساسی و مهم را انجام دهد که از آن جمله می توان به ادای نماز اول وقت به ویژه با جماعت و نماز شب اشاره کرد؛ چرا که نماز شب حلقه وصلی است تا انسان از دعای امام زمان (عج) بهره مند شود.
کارشناس مذهبی اظهار داشت: برای ادای نماز شب اگر از اذان مغرب تا اذان صبح را به شش قسمت تقسیم کنیم یک ششم انتهایی زمان مذکور وقت ادای نماز شب است، البته اگر کسی حتی چند دقیقه به اذان صبح نیز با پروردگار راز و نیاز کند باز می تواند در آن لحظاتی که امام زمان (عج) تضرع می کنند او نیز در آن لحظات نفس بکشد و از دعای امام عصر بی نصیب نماند.
حجت الاسلام حسینی اراکی با اشاره به ماجرای زندگی کربلایی کاظم که در یک شب حافظ کل قرآن کریم شد، بیان داشت: کربلایی کاظم جزء مجذوبین بود که در امامزاده 72 تن ساروق که در کشور بی نظیر است توانست با اعتقادات خویش جز مجذوبین قرار بگیرد و ظرف یک شب با آنکه فردی بیسواد بود حافظ کل قرآن شود.
کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه کربلایی کاظم در بسیاری از کشورها همچون مصر و عربستان مورد امتحان قرار گرفت، ادامه داد: وی هم می توانست قرآن را از اول به آخر و هم برعکس از حفظ بخواند و وقتی آیت الله بروجردی در مورد این عنایت خداوند به ایشان با او به صحبت نشست به نتایج جالبی دست یافت.
حجت الاسلام حسینی اراکی گفت: کربلایی کاظم در پاسخ آیت الله بروجردی که از وی پرسید چگونه به این مقام نائل آمدی گفت: نماز اول وقت می خوانم، روزه می گیرم و برای پرداخت زکات مالم نه بخش از مالم را به دیگران می دهم و یک بخش از آن را برای خودم نگه می دارم.
کارشناس مذهبی تصریح کرد: بنابراین برای قرار گرفتن در زمره مجذوبین فقط نماز و روزه لازم نیست بلکه فرد نباید به واسطه نمازی که می خواند یا ادای تکلیفی که در برابر خداوند به جا می آورد دچار غرور و تکبر شود که در آن هنگام خداوند حتما به او تلنگری خواهد زد.
حجت الاسلام حسینی اراکی افزود: انسان باید برای نزدیک شدن به پروردگار بدون هیچ غروری نسبت به انجام واجبات و مستحبات اقدام کند و در رابطه با وظیفه ای که در برابر خالق هستی دارد کوتاهی نکند تا در زمره افراد خاص و مجذوبین قرار بگیرد.
کارشناس مذهبی در ادامه سخنان خود با طرح مساله همراه داشتن طلا برای مردان، خاطرنشان ساخت: طبق دستورات دین مبین اسلام مرد مسلمان نباید با خود طلا همراه داشته باشد و حتی خرید طلا نیز برای مرد مسلمان حرام است همانگونه که دادن و گرفتن شادباش در دین اسلام حرام است./202/842/ب1