۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹
کد خبر: ۴۵۰۲۱۲
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور مطرح کرد؛

حوزه علمیه، بازوی پرتوان نظام برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی یکی از مسؤولیت های امروز حوزه ها را حضور در فضاهای مجازی بیان کرد و گفت: یکی از نگرانی های امروز مسؤولان ارشد نظام، مقابله با آسیب های اجتماعی است و امروز حوزه های علمیه یکی از بازوان پرتوان مقابله با تهاجم و آسیب های اجتماعی و جنگ نرم هستند.
حجت الاسلام جمشیدی مراسم افتتاحیه حوزه حجت الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نجف آباد، حجت الاسلام والمسلمین محمود رضا جمشیدی مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور، پیش از ظهر امروز در سالروز میلاد امام هادی(ع) و در آستانه عید سعید غدیرخم در مراسم افتتاح حوزه علمیه خواهران زهرائیه نجف آباد با تبریک این ایام، گفت: عید غدیر، عیدالله اکبر است که پیامبر اکرم در خطبه غدیریه خطابشان به تمام انسان ها است و این رسالت تا قیامت به عهده همه است.

وی پیام غدیر را پیام رسالت همه انبیا و اوصیا بیان کرد و افزود: رساندن پیام غدیر وظیفه همه ما است و اکمال دین به رساندن پیام غدیر است که اگر غدیر را پاس نداریم نسبت به این اتمام نعمت ناشکری و ناسپاسی کردیم.

حوزه های علمیه، باید اصلی ترین پیام رسان غدیر باشند

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی رسالت حوزه های علمیه را رساندن پیام غدیر بیان داشت و گفت: امروز حوزه های علمیه خواهران تبدیل به شجره طیبه ای شده است که در هر لحظه از برکات آن استفاده می کنیم و این شجره طیبه از برکات انقلاب اسلامی می باشد که به این صورت منسجم شکل گرفته است و به عنوان پرچم داران دین می توان از این خواهران یاد کرد.

وی به برخی از کارکردهای اصلی حوزه های خواهران اشاره کرد و بیان داشت: یکی از نگرانی های امروز مسؤولان ارشد نظام، مقابله با آسیب های اجتماعی است امروز حوزه های علمیه یکی از بازوهای پرتوان مقابله با تهاجم و آسیب های اجتماعی و جنگ نرم هستند، به ویژه حوزه های خواهران که نقش کلیدی در خانواده و به تبع آن در جامعه ایفا می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی با بیان یکی از فرمایشات مقام معظم رهبری درباره فضای مجازی، گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، فضای مجازی هم چنان که یک آفت و تهدید برای بشریت است، یک فرصت برای توسعه نیز هست، و امروز با هجوم شبهات، فضاهای مجازی فرصت مناسبی برای حوزه های خواهران است که با استفاده از فضای مجازی به مدد سپاه اسلام بیایند.

فعالیت 500 حوزه علمیه خواهران در سراسر کشور

مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور در ادامه خاطرنشان کرد: هدف ما در حوزه های خواهران تربیت نسلی است که مادرانی وارسته و شایسته باشند و زمینه ظهور و بروز نسل های پاک آینده را فراهم کنند و تمام کسانی که دست اندرکار امور حوزه هستند باید بدانند که سهمی در تمدن سازی اسلامی خواهند داشت.

وی در ادامه با پیشتازی حوزه های علمیه خواهران نسبت به حوزه های برادران در عرصه های پژوهشی و علمی به برخی از فعالیت های حوزه های خواهران اشاره کرد و افزود: هم اکنون بیش از 500 حوزه علمیه خواهران به صورت رسمی در سراسر کشور در حال فعالیت است و سهم خیران و مردم در این توسعه، درخشان تر از سهم دولت ها است.

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی در ادامه تصریح کرد: در یک نگاه کلی به عملکرد حوزه‌ها، 70 هزار نفر در حال تحصیل و نزدیک به 90 هزار فارغ التحصیل حوزه های خواهران، 14 رشته تخصصی، که نوید یک حرکت بزرگ در تولید علم را می دهد که تا دیروز فقط منحصر در حوزه های بزرگ بود از انحصار درآمده است و گواه صدق این مدعا، دستاوردهای علمی و پژوهشی حوزه ها به ویژه حوزه علمیه اصفهان است.

وی همچنین به برخی از فعالیت های پژوهشی حوزه های خواهران اشاره کرد و افزود: در بحث پژوهش در حوزه های خواهران، در کمتر از سه سال 667 کرسی آزاداندیشی، 226 کانون علمی و 41 انجمن علمی، فعالیت بیش از 7 هزار طلبه در فضای مجازی و تولید 45 هزار عنوان مطلب که بیش از 4 میلیون بازدید داشته است از جمله این فعالیت ها است.

مدیر حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور درباره عملکرد حوزه های علمیه استان اصفهان بیان داشت: در استان اصفهان که پشتاز حوزه های علمیه خواهران در کشور است، 7500 طلبه در حال تحصیل، 5 هزار طلبه فارغ التحصیل سطح 2، 50 حوزه علمیه در سطح دو، هشت حوزه در سطح 3 و دو حوزه در سطح چهار مشغول فعالیت هستند./202/1306/ب1

ارسال نظرات