تربیت دینی فرآیندی مستمر و بیپایان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، رضا اصلی شهرکی، مدیرکل کمیته امداد سیستان و بلوچستان صبح امروز 15 شهریور در همایش «پیوند آسمانی» که در شهرستان زاهدان برگزار شد، گفت: بحث تربیت دینی در اسلام بسیار مورد تأکید است، زیرا جامعهای که اقشار مختلف آن تربیت دینی داشته باشند، جامعهای خواهند بود که در مسیر حق و عدالت و انسانیت قدم برمیدارند.
وی عنوان کرد: یک جامعه اسلامی باید به این پرسش که آموزش، پرورش و تربیت باید چگونه باشد؟ پاسخ بدهد، نمیتوانیم نسبت به این مسأله بی تفاوت باشیم؛ تعلیم و تربیت اسلامی کاملترین نوع تعلیم و تربیت برای رسیدن به سعادت دنیا و آخرت است، از این رو باید از آن بهره گرفت.
مدیرکل کمیته امداد سیستان و بلوچستان افزود: جامعه ما نیازمند معرفی الگوهایی اسلامی برای اقشار مختلف جامعه و به ثمر رساندن تلاشهای امام راحل و مجاهدان راه حق در طول دهههای مختلف و در راستای ارائه یک جامعه متعالی و اسلامی است.
وی با بیان اینکه اسلام ظرفیت این را دارد که الگوها و نمونههای موفق متعددی به جامعه ارائه دهد، اظهار کرد: امام راحل قائل به این بودند که ما میتوانیم اسلام را به جهان صادر کنیم و این امر با معرفی الگوهای اسلامی و تربیت یک جامعه اسلامی موفق ممکن میشود.
شهرکی ادامه داد: جامعه امروز دچار یک گمگشتگی و سردرگمی در انتخاب الگوها است؛ باید الگوها را شناخت، معرفی و ایجاد کرد؛ الگوهای غربی، مغموم کننده و ناقص هستند، اما از آنجایی که تربیت اسلامی کاملترین تربیت است پس الگوی اسلامی هم کاملترین الگو است.
وی عنوان کرد: در بحث ازدواج هم اگر تربیت اسلامی افراد به خوبی انجام شود و ازدواج براساس الگوهای اسلامی ما انجام شود، قطعاً موفق بوده و به مراتب آمار طلاقها پایین خواهد آمد.
مدیرکل کمیته امداد سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شاید آموزش مرزی داشته باشد، اما تربیت اسلامی پایان و انتهایی ندارد، افزود: بهترین زمان برای تربیت، زمانی است که آموزش تعطیل است، اما تربیت ادامه دارد./831/202//ب2