۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۰
کد خبر: ۴۴۷۸۳۷
مدیر مدرسه علمیه امام کاظم خبرداد؛

انتخاب 80 استاد برای تدریس در مدرسه علمیه امام کاظم

حجت الاسلام والمسلمین ملکی گفت: سال گذشته 500 نفر از اساتید برای حضور در این حوزه ثبت نام کردند که از این بین 80 نفر حائز شرایط دانسته شدند و تا به امروز استادان زیادی تقاضای آغاز درس داده اند که 140 مدرس برای این اساتید در نظر گرفته شده است.
حمید ملکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم افتتاحیه آغاز سال تحصیلی جدید مدارس علمیه و مراکز تخصصی تحت اشراف حضرت آیت الله مکارم شیرازی عصر امروز در سالن اجتماعات مدرسه علمیه امام کاظم(ع) برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی در این مراسم اظهار داشت: با توجه به دستور حضرت آیت الله مکارم شیرازی تصمیم گرفته ایم برای مراکز تخصصی تحت اشراف ایشان برنامه افتتاحیه و اختتامیه گرفته شود تا همه مراکز ارتباط فکری و علمی با هم داشته باشند و بتوانند اتفاقات خوبی را رقم بزنند.

رییس مدرسه علمیه امام کاظم(ع) افزود: این مدرسه بزرگ به نام حوزه علمیه امام کاظم(ع) نام گذاری شده و به حق نام درستی است، یک سال از تأسیس آن می گذرد و تا امروز خیرات و برکات زیادی داشته است که از جمله آن فراهم شدن مکان برای چهار مرکز مرکز تخصصی در حوزه که قبلا مکان مناسبی نداشتند

وی با بیان این که بخش مهم این حوزه مرکز تخصصی فقه و دروس آزاد است، ادامه داد: بخش فقه و اصول این حوزه با نگاه تحولی تأسیس شده  و در طول یک سال گذشته جزو رتبه های نخست رشته های تخصصی حوزه علمیه قم بوده است،چراکه  هم جذب طلاب و هم جذب اساتید با دقت بسیار زیادی شکل می گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین ملکی با اشاره به بخش دروس آزاد، ابراز داشت: تغییر دروس آزاد در این مرکز با مراکز دیگر در چند مورد است که در حوزه کمرنگ شده است که مهمترین آنها نظم، پژوهش و تقریر نویسی است؛ ما می خواهیم این مسائل را در دروس آزاد این مدرسه تقویت کنیم و برای هرکدام از این مسائل تشویقی خوبی از جانب حضرت آیت الله مکارم شیرازی در نظر گرفته شده است که با تأیید اساتید هم در ترم نخست و هم در ترم دوم به طلاب پرداخت می شود.

رییس مرکز تخصصی فقه افزود: سال گذشته 500 نفر از اساتید برای حضور در این حوزه ثبت نام کردند که از این بین 80 نفر حائز شرایط دانسته شدند و تا به امروز استادان زیادی تقاضای آغاز درس داده اند که 140 مدرس برای این اساتید در نظر گرفته شده است.

بیش از 160 هزار فارغ التحصیل مرکز تخصصی تفسیر قرآن کریم

وی با اشاره به مرکز تخصصی تفسیر قرآن کریم، ابراز داشت: تا به امروز 160 هزار و 600 فارغ التحصیل از این مرکز وارد جامعه علمی شده اند و سال گذشته نیز وقفه ای که در سطح چهار پیش آمده بود برطرف شد و از امسال تعدادی از طلاب حائز شرایط در دوره دکتری تخصصی تفسیر قرآن شرکت خواهند کرد.

حجت الاسلام والمسلمین ملکی افزود: تدوین در این مرکز هم به تازگی راه افتاده است که نخستین تولیدی آن کتاب «پاسخ به پرسش های قرآنی» است که جلد نخست آن بیرون آمده و به زودی جلد دوم و سوم آن نیز خارج می شود و همچنین دو نشریه یاسین و تسنیم نیز به صورت فصلنامه منتشر می شود.

وی با اشاره فعالیت های علمی دیگر مرکز تخصصی تفسیر اضافه کرد: برای تقویت بهتر طلاب کارگاه های آموزشی برای تدریس روش تحقیق و پژوهش و کارگاه ادبیات عرب دائر شده است و هر سال تابستان برای اساتید نیز کارگاه های آموزشی داریم و سرفصل های سطح دو، سه و چهار نیز به زودی منتشر می شود./1330/پ202/ی

 

ارسال نظرات