۱۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۶
کد خبر: ۴۴۷۳۰۹
آیت الله موسوی اردبیلی در دیدار رییس رسانه ملی:

پخش برنامه های جذاب سبب دوری مردم از رسانه های مسموم می شود

حضرت آیت الله موسوی اردبیلی گفت: تولید برنامه های خوب و بی طرف و در عین حال جذاب که در چارچوب اسلام و قانون باشد می تواند مردم را از رسانه های مسموم بیگانه دور کند.
علس عسکری در دیدار آیت الله موسوی اردبیلی

به گزارش خبرگزاری رسا، عبدالعلی علی عسکری رییس سازمان صدا و سیما در دیدار حضرت آیت الله موسوی اردبیلی، گزارشی از اقدامات خویش در رسانه ملی، ارائه کرد و گفت: فضای رسانه، بسیار حساس و در عین حال تأثیرگذار است و موانع بسیاری پیش رو داریم.

در ادامه دیدار، حضرت آيت الله موسوی اردبيلی با ابراز خرسندی از فضای جدیدی که در صدا و سیما ایجاد شده است افزود: صدا و سیما باید حالت بی طرفی خود را حفظ کند و به خصوص در مسائل سیاسی و بیان اخبار همه جوانب و جناح ها را مد نظر قرار دهد وگرنه تأثیرگزاری اش در میان مردم بسیار کم می شود و به ویژه آنکه پس از توافق برجام ، کشور نیاز مُبرمی به آرامش و ثبات دارد تا تلاش ها به ثمر بنشیند.

وی اظهار داشت: صدا و سیما وجهه انقلاب و کشور است و مردم از رادیو و تلویزیون الگو می گیرند. ما اگر بخواهیم اصلاحات داشته باشیم باید از صدا و سیما شروع کنیم.

حضرت آیت الله موسوی اردبیلی خطاب به رییس رسانه ملی گفت: با توجه به حضور شما که باعث رفع مشکلات سابق شده است شما بایستی برای رفع دو مشکل تلاش مضاعفی داشته باشید؛ نخست رفع مشکلات و تندروی های سابق و دیگری تولید برنامه های خوب و بی طرف و در عین حال جذاب که در چارچوب اسلام و قانون، مردم را از رسانه های مسموم بیگانه دور کند.

در پایان این دیدار حضرت آيت الله موسوی اردبيلی برای پیشرفت روز افزون صدا و سیما و حل مشکلات دعا کرد./1323/د102/ج1

ارسال نظرات