شهيد رجايي و باهنر الگويی تمام عيار براي دولتمردان هستند
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، آيت الله عبدالنبي نمازي دوشنبه شب در ديدار محمود واعظي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، اظهار اميدواري كرد آن روحيات زاهدانه و عارفانه اي كه در آحاد مسؤولان اوايل انقلاب بروز و ظهور داشت در ادامه تاريخ انقلاب اسلامي نيز اين ويژگيها در مديران نظام وجود داشته باشد و كمرنگ نشود.
آيت الله نمازي ادامه داد: اگر بخواهيم انقلاب باقي بماند و با قدرت به راه خود ادامه دهد يك راه بيشتر وجود ندارد و آن حفظ روحيات دوران دفاع مقدس است كه صادقانه و خالصانه و بدون ادعا كارهايي فراتر از توانشان انجام مي دادند.
نماينده ولي فقيه در كاشان يادآور شد: اگر در دوران دفاع مقدس همه از گرفتن پست و مقام فراري بودند و آن به يكديگر حواله مي كردند، اما امروز براي رسيدن به پست و مقام در انتخابات رياست جمهوري، مجلس و شوراي شهر براي رسيدن به پست و مقام با يكديگر مسابقه دارند در حاليكه مقضاي اخلاق انتخابي حكم ميكند چنانچه رقيب انتخاباتي شرايط بهتري داشت، ميدان را او واگذار كند.
آيت الله نمازي با يادآوري اين فرمايش رهبر معظم انقلاب مبني بر اينكه در آستانه تشكيل دولت تمدن اسلامي هستيم، اذعان كرد: تمدن اسلامي با اين روحيات و ذهنيات سازگاري ندارد.
وي شهيد رجايي و باهنر را الگوي تمام عيار براي دولتمردان دانست و يادآور شد: شهيد رجايي شخصيتي ساده و متواضع بود كه هنگام تنفيذ حكم رياست جمهوري ايشان از سوی امام خميني(ره) گفت، من مقلد امام، فرزند مجلس و خادم ملت هستم.
به گفته وي، ما با اهدافي كه براي رسيدن به نظام توحيدي و الهي ترسيم شده است، فاصله زيادي داريم.
نماينده ولي فقيه در كاشان در مورد موضوع ارتباطات عنوان كرد: در نظام تكوين و در نظام آفرينش آنچه كه حاكم است ارتباطات است و چنانچه عالم هستي را از دريچه عارفانه نگاه كنيد همه عالم هستي با يكديگر ارتباط دارند.
وي با بيان وجود دو نوع ارتباط حق و باطل، گفت: ارتباط حق، رابطه انسان با هستي و آفريدگار و رابطه كمال و سالمي است كه سبب هجرت از ظلمات به روشنايي و نورانيت و تكامل و نهايتا سعادت است اما رابطه باطل، رابطه با طاغوت و شيطان و پيروان شيطان است كه باعث شهادت جامعه مي شود.
آيت الله نمازي اصل ارتباط را ضروري و عامل تكامل و سعادت و حيات دانست و بر تعريف نوع ارتباط تأكيد كرد و اذعان كرد: امروز ارتباطات در سطح جهاني و بين المللي در دست صهيونيستها و استكبار و شيطان بزرگ است و تمام ارتباطات بين المللي اعم از صوتي و مكتوب را در اختيار خود گرفته اند و ساير ارتباطات در كشورهاي جهان را هدايت و پشتيباني ميكنند.
وي افزود: ما به لحاظ ارتباطات در عرصه جنگ نرمي قرارداريم كه بايد از سوی متخصصان ارتباطات تدبير شده و نقاط قوت و ضعف دشمن و نقاط قوت و ضعف خود در عرصه ارتباطات شناسايي مديريت و تعريف و تدبير شود.
به گفته وي، ما چه بخواهيم و چه نخواهيم، عصر امروز عصر تكامل عقول نيست چون ما انسانهايي معمولي و تجربه معمولي و تحصيلات معمولي داريم كه تمام حقايق هستي را نمي توانيم درك كنيم.
آيت الله نمازي اداره مديريت توحيدي در فضايي كه هواي نفس و حب دنيا بر آن حاكم است مهم و سخت و دشوار خواند و عنوان كرد: مديران ارشد نظام بايد در دانشگاهي تربيت شوند كه مالك اشترها وكميل ها و فرماندهان و فرمانداران زمان اميرمومنان تربيت شوند.
به گفته وي، مديران نظام با مردم جامعه به لحاظ فهم و درك و اخلاق و تواضع و زهد و پرهيز از حب دنيا بايد يك متر فاصله داشته باشند در غير اين صورت اداره كشور با اختلاف و فيشهاي نجومي و مشكلات ديگر سخت و دشوار است.
نماینده مجلس خبرگان رهبري بحث ارتباطات را در جهان امروز مهم قلمداد و تأكيد كرد: ما امروز در زمينه ارتباطات اگر در مقابل كشورهاي ديگر پيشتاز نباشيم حداقل بايد هم رديف با ديگر كشورهاي جهان قرار داشته باشيم.
آيت الله نمازي از وزارتخانه ارتباطات به عنوان يكي از وزارتخانه های فعال در كشور نام برد و يادآور شد: مديريت وزارتخانه ها، ضعف ارزش پول ملي و مسأله بانكها كه تبديل به بنگاه اقتصاي شده است را بايد تدبيرو مديريت كرد.
وي افزود: يكي از مسائل آزار دهنده براي بخش خصوصي عدم همكاري سازمانهاي اقتصادي از جمله وزارت صنعت و معدن در مركز، استانها و شهرستانها است،از اين رو ضعف مديريت در سيستم مديريت وزارتخانه و سازمانها خوش آيند نبوده و مي تواند در آينده مشكل ساز شود.
نماينده ولي فقيه در كاشان در ادامه اظهار اميدواري كرد، حضور وزرا درشهرستانها و استان منشأ آثار و بركات و دستاوردهاي آشكاري كه مردم عملا تغييرات در هفته دولت را مشاهده كنند باشد.
محمود واعظي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات نيز در اين ديدار به تهديدهاي فضاي مجازي اشاره كرد و گفت: بخشي از تهديدهاي فضاي مجازي با استفاده از سيستمهاي هوشمند رصد و مسدود مي شوند.
به گفته وي، براي بخش ديگري از تهديدهاي فضاي مجازي، نيازمند ارتقاي آگاهي جامعه و فرهنگ سازي در جامعه است.
واعظي همچنين محتواي فاخر فضاي مجازي را حائز اهميت دانست و اذعان كرد: اين توليدات كه در داخل كشور توليد مي شوند بايد بتواند پاسخگوي انواع نيازهاي جامعه باشد.
لازم به ذكر است محمود واعظي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به مناسبت هفته دولت با سفر به استان اصفهان و شهرستان كاشان ضمن افتتاح تعدادي از طرحهاي ارتباطي و مخابراتي با آيت الله عبدالنبي نمازي نمانيده ولي فقيه دركاشان ديدار كرد./201/1307/ب1