انقلابی بودن در گرو اتخاذ مواضع صریح و شجاعانه است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام حسین تقی پور، استاد حوزه علمیه مازندران امروز در نشست گفتمانی که در آستانه هفته دولت با حضور جمعی از طلاب و روحانیان برگزار شد ضمن یادآوری توصیه های مقام معظم رهبری، تصریح کرد: مردمى بودن، غافل نشدن از دشمنی هاى آمريكا و صهيونيستها، انقلابى بودن و داشتن موضع انقلابى جزء ویژگیهای است که دولت باید نسبت به این ارزش ها اهتمام داشته باشد.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری افزود: در اتخاد مواضع انقلابى، بايد صراحت داشت؛ يعنى نباید در بیان این مواضع تردید و هراس داشته باشیم، مواضع انقلابى، مبانى امام راحل را صريح بيان كنيم، خجالت نكشيم و ترس نداشته باشيم.
حجت الاسلام تقی پور با بیان این که انقلابی بودن یعنی تا زمان شهادت همراه ولایت باشیم، تصریح کرد: انقلابی بودن به معنای این است که از حاکمیت ولایت فقیه در برابر توطئههای دشمن با همه توان حفظ و حراست کنیم.
امام جمعه گتاب با بیان اینکه امام خمینی(ره) هرگز زیر بار بیعت با یزید زمان خویش نرفت و تا آخرین لحظه حیات مبارکشان، در مقابل مستکبران ایستادند، گفت: انقلاب اسلامی فراتر از ایران بود و نگاه جهانی داشت و به همین دلیل امام راحل از همه چیز خود گذشتند و فداکاری کردند تا دین و اسلام زنده بماند و امروز نیز وظیفه ما حرکت در همین مسیر است.
حجت الاسلام تقی پور به تاکیدات مقام مقام معظم رهبری درباره انقلابی ماندن و تفکر انقلابی اشاره کرد و بیان داشت: برخی به دنبال تضعیف انقلاب و ارزشهای انقلابی در جامعه هستند و تقویت روحیه انقلابی و انقلابی ماندن جامعه اسلامی ایران وظیفه همه دلسوزان نظام است.
وی افزود: در مسایل سیاسی و اجتماعی معیار ما تنها فرمایشات و رهنمودهای مقام معظم رهبری است و موضع گیریهای ما و مدیران باید معقولانه، مسؤولانه و متعهدانه و گوش به فرمان مقام عظمای ولایت باشند و به آن عمل کنند.
مدیر حوزه علمیه امام حسن عسکری(ع) آمل با بیان این که باید تلاش کنیم تا افکار انقلابی را در میان همه ارگانها ترویج داده شود، گفت: همه ادارات و نهادهای دولتی باید افکار انقلابی را تبلیغ کنند و به دنبال گسترش اسلام ناب محمدی(ص) باشند.
استاد حوزه علمیه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این که دولت نسبت به نفوذ و خطر نفوذ دشمن هوشیار باشد، تصریح کرد: تقريبا در هشت سخنرانى متوالى و بيش از ده سخنرانى ديگر، رهبر معظم انقلاب اسلامى از نفوذ و خطر آن و آسيب هاى مختلفى كه ممكن است از نفوذ دشمن به مراكز تصميم گيرى و تصميم سازى نظام ايجاد شود، سخن گفته اند.
حجت الاسلام تقی پور با نگاهى به لايحه پيشنهادى برنامه ششم توسعه دولت، بیان کرد: لايحه اى بی توجه به اقتصاد مقاومتى، رفع مشكلات بيكارى و آسيب هاى اجتماعى است که باید این اشکالات از سوی دولت برطرف می شد.
وی با اشاره به اشکالات لایحه برنامه ششم توسعه، افزود: دهم مرداد ماه ۱۳۹۵ بود كه لايحه برنامه ششم توسعه، به مجلس شوراى اسلامى تقديم شد، لايحه اى كه منتقدان و مخالفان بسيارى دارد و حرف ها و حديث ها درباره آن بسيار است و عده اى هم معتقدند كه لايحه ارائه شده از سوى دولت، اصولاً برنامه نيست، بلكه يك سرى احكام است.
امام جمعه گتاب ادامه داد: تعارض با مفاهيم الگوى اسلامى ايرانى پيشرفت، تعارض با اسناد بالادستى مانند سند اقتصاد مقاومتى، سند چشم انداز، سياست هاى كلى جمعيت، سياست هاى كلى محيط زيست، سياست هاى كلى سلامت، نقشه جامع علمى كشور، طرح تحول آموزش و پرورش، برنامه ششم توسعه دارای اشکالات شکلی، فقدان انسجام درون برنامه خود برنامه با خودش تعارض دارد، زمينه سازى براى نفوذ در عرصه هاى مختلف سياسى، فكرى و فرهنگى، اقتصادى، امنيتى از اشکالات مبنايى لايحه برنامه ششم توسعه دولت يازدهم است.
وی با اشاره مطلبی که در سايت «گلوبال ريسرج» که از طرح مشترك آمريكا و عربستان سعودى براى وادار كردن ايران به خروج از سوريه، خبر داده است، افزود: به نوشته اين سايت، آمريكا و عربستان سعودى تلاش كردهاند با مديريت مجموعه اى از بحران ها، ايران را به خروج نيروهايش از سوريه وادار كنند.
حجت الاسلام تقی پور ادامه داد: سازوكار محورى اين برنامه ها را تحريك به آشوب در داخل مناطق مرزى، ايجاد تهديدهاى تروريستى در داخل ايران و تحريك به انقلاب رنگى، تشكيل مى دهند.
استاد حوزه علمیه مازندران، اقتدار و امنيت كشور را در سايه توانمندىهاى صنعت دفاعى دانست و بیان کرد: ۳۱ مرداد ماه روز صنعت دفاعى است که يكى از اركان مهم تأمين امنيت ملى هركشورى است و متناسب با تحولات در عرصه دفاعى در امور نظامى، بخش هاى مهمى از نيازمندي هاى تحقق بازدارندگى، صيانت از تماميت ارضى و استقلال همه جانبه را فراهم مى كنند.
وی تقویت توانمندی های نظامی و دفاعی کشور را در عرصه های مختلف ضروری و حائز اهمیت دانست و با بیان این که تقویت این بخش، قدرت بازدارندگی کشور را در برابر تهدیدات دشمنان تقویت خواهد کرد، ابراز کرد: با تقویت توان دفاعی کشور هیچ کشوری اجازه کوچکترین تحرک به کشورمان را نخواهد داشت.
استاد حوزه مازندران با اشاره به این که ضرورت ها و نيازمندى هاى پشتيبانى و لجستيكى از يكسو و اعمال تحريم ها عليه ملت ايران از سوى ديگر سبب پايه گذارى صنايع موشكى به دست متخصصان كشور شد، گفت: پیشرفت های امروز کشور در سایه تحریم های فلج کننده غربی ها علیه ملت ایران به دست آمده است.
حجت الاسلام تقی پور با بیان این که ایستادگی و مقاومت رمز پیروزی و پیشرفت کشور در برابر زیاده خواهی های غرب به ویژه آمریکا است، تصریح کرد: علیرغم همه فشارها و تحریمهای یک جانبه آمریکاییها و همپیمانان غربی اش علیه ملت ایران، اما امروز شاهد رشد و بالندگی کشور در عرصه نظامی و دیگر بخش های کشور هستیم.
وی با تأکید بر این که ملت ایران هیچ گاه اهل باج دهی به غربی ها نیست، ادامه داد: تهدید و تحریمهای اقتصادی غربی ها نمی تواند حتی کوچکترین خدشه ای به اراده و توان فرزندان ایران اسلامی وارد کند./202/950/ب1